\m/arko
A place where the beer flows like wine...
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 6.357
- Поени од реакции
- 790
од кај виде дека е небричена жити мене
од кај виде дека е небричена жити мене
Многу ми личи на миа од млади бунтовници
Стварно,и ја тоа го иам приметено одамна...Све некако џгуљави фаци испаѓаат.Сликиве се од КадеВечер, ама за ремет се дефинитивно
01. Кој погледна во камера, се скамена!
02. Студи, студи, студи!
03. Осмех из срца
Не знам какви апарати користат фотографите, ама континуирано фацкиве што се појавуваат на сајтов се многу чудно фатени. Или се ептен темни, или како да се некаде на небо (тие убаво се гледаат ама позадината е некако проѕирна) или со некаква техника се како духови
Кај виде влакна??
Вклучи ја имагинацијата:pirat:Кај виде влакна??
Друже „фотограферите„ на каде вечер не да не ги бива ама ај да не го мрсам многу тука. Исто како и целата постава на каде вечер дечките се wanna be pro фотограферчиња кои се научени на point and shoot а не на DSLR апарати. DSLR апарат наместен на автоматски е по срање апарат од било кој друг за жал пробуваат да направат нешто ко што треба ама никако да го напраат тоа до крајСликиве се од КадеВечер, ама за ремет се дефинитивно
01. Кој погледна во камера, се скамена!
02. Студи, студи, студи!
03. Осмех из срца
Не знам какви апарати користат фотографите, ама континуирано фацкиве што се појавуваат на сајтов се многу чудно фатени. Или се ептен темни, или како да се некаде на небо (тие убаво се гледаат ама позадината е некако проѕирна) или со некаква техника се како духови
Оф топик : Зар знаат тие што е ДСЛР? :wink:Друже „фотограферите„ на каде вечер не да не ги бива ама ај да не го мрсам многу тука. Исто како и целата постава на каде вечер дечките се wanna be pro фотограферчиња кои се научени на point and shoot а не на DSLR апарати. DSLR апарат наместен на автоматски е по срање апарат од било кој друг за жал пробуваат да направат нешто ко што треба ама никако да го напраат тоа до крај
Едноставно нели ШУПАЦИ:anus:
Еј ја имало досега Нени4ка69, и краткиот линк и е опасен http://muvacica69.hi5.com
Типкава е да ја грабнеш и да *censored* *censored* *censored*