pazi ova
http://jasna-7.hi5.com
Friendly, Coca Cola addict and most important AVRIL LAVIGNE FAN...jasna_avrileica@hotmail.com (u r all welcome
Name :Yasna
Nick Name :dzas, yasni4, kure, cickoman, jasminka, vesna... mn iam
Birthdate
damna
Birthplace :drzavnaCurrent
Eye Color :kafeaviHair
Color :i taa e kafeavaHeight :pa neso povisoka od avrilWeight :ne odg na vagarski prasanjaPiercings :imav na uvo ali majka mi so klompa go zgme4iTatoos :someday maybeBoyfriend/Girlfriend :monahinja sum ja 4edo BozjoVehicle :23jkaOverused Phrase :sine, u kurac, onaka light, CICKA
FAVORITESFood :se sto e fast foodPub/Disc/Restaurant :Castro, Memento, kaj Nena u gradinka...Candy :metro, mars, milka...Number :7Color :sinaAnimal :tigar4eDrink :Coca Cola, pivo, tequilaBody Part on Opposite sex :kur :p haha o4i valjdaPerfume :pot
TV Show :Scarred, Oprah, that 70's show...Music Album :The Best Damn Thing, Let Go, Under My Skin, Steal this album!, Meteora...Movie :The invisible, 28 weeks later, Disturbia, Freedom writers, Saw (I,II,III,IV)...Actor/Actress :Gael Garcia Bernal / Dakota Fanning
This or ThatPepsi or Coke :i use me prasuvas... pa Coca Cola se razbiraMcDonalds or BurgerKing :McDonaldsChocolate or VanillachocolateeeeeeeeeeHot Chocolate or Coffee :hot chocolateKiss or Hug :ma i dvete i + drapanje za cicki
Dog or Cat :doggyRap or Punk :punkSummer or Winter :summerScary Movies or Funny Movies :bothLove or Money :love aprililili
YOUR...Bedtime :mn golema mrza sum taka da ne mrdam od krevetMost Missed Memory
nie noki koa sum bila pijanaBest phyiscal feature :stomakot zs koa zderam samo toj ne se debeleeFirst Thought Waking Up :zaso si me majko probudilaaaaaaaaAmbition :da ja vidam AVRIIIIIIIIIIIIIIIILBest Friends :nena, ace, mari4e, kile, sofi...Weakness :fakanje za cicki
Fears :viso4ina (od 4ti sprat nagore ne mozam :S)Longest relationship :ne sakam vrski
HAVE YOU...Cheated Your Partner :nopeEver been beaten up :2 pati od tatko mi i od togas nosov ne mi e ko so trebaEver beaten someone up :eheee posebno ko malaEver Shoplifted :ne i ne daj Boze
IN A GUY/GIRLFavorite Eye Color :blueFavorite Hair Color :brownShort or Long :longHeight :2-3 cm higher than meStyle :roker4e, skejter4e whateverLooks or Personality :bothHot or CutehotMuscular or Really Skinny :taman
RANDOMSWhat country do you want to Visit :Monte Carlo, Canada, CaliforniaHow do you want to Die :prirodno, bez bolki i Avril da me drzi za rakaBeen to the Mall Lately :bas sea pred nekoj den. od kaj znaese?Get along with your Parents :u ovie divi godini ne basHealth Freak :kolku ne. samo zderam i pijam nezdravi rabotiDo you think your Attractive :prasajte gi tie so me videleBelieve in Yourself :yesWant to go to College :yesDo you Smoke :zavisi sto
Do you Drink :yesShower Daily :aj sea da ne preteruvame. ednas godishno e taman
Been in Love :noDo you Sing :pa ako krekanjeto go smetas za peenje, da, peamDo you want Children :prvo pa mushko...Age you wanna lose your Virginity
dmaaaa
Hate anyone :sea za sea ne
leleeee puknav koga go procitav ova, ovaja e nekoja prijatelka na taa pogore muvacica
))))