Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1205481538&albumId=148743354&ownerId=194858416
Zdravo luge... znam deka za mene ke zborite se i sesto deka sum KURVA ama ne sum samo so mojata ljubov Miki sum imala sex so nikoj drug iako obozavam ...

едит: Јас мислам дека си :):):)
I`ll plug you in, dimm the lights, Electric Barbarella....

Тоа е песна од Duran Duran, за оние кои не знаат...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ako е госпожата Романка, јас сум плазма телевизор.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.984
Поени од реакции
51.090

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.503
Поени од реакции
8.077
Ми беше колега на правен едно време...заврши ли, којзнае...и добра Алфа имаше.
Одамна го нема по јавност... инаку у врска со школото кажуваше тој на времето за неговите маки со одбивање од драмска академија во Скопје, па запишување на факс во Бугарија..
На времето омилена емисија ми беше 99action.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Хм... ти очигледно незнаеш што значи ФЕЈК профилче....
Ѕирни и ќе ти дадам детали

Ако ја загледаш убаво сликата типката има тетоважиче на десниот дел од стомачето... (нешто како ива_скорпија) само што ова е девојченце од 15 години (прашај ја ивана во македонијава каде дозволуваат да се тетовира таму под 15 години и баш на стомачето да имаш тетоважа) Плус се гледа дека цурата има носено танга и се сончала со тангата (колку често можеш да видиш македонка со исончано нинииче од танга?) и плус ако загледаш убаво позади на Ѕидот има руски климатизер - Епа баче ти процени дали цурава е од Скопје...
Колку од нејзните "Френдови" ја познаваат? гледаш некаде коментарче кај си ми другарќе или ептен луда другарка си ми некаде?

ЈАС БИ РЕКОЛ ИЛИ РУСИЈА ИЛИ РОМАНИЈА само шо се нашол некој паметен да лаже луѓе :star:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Хм... ти очигледно незнаеш што значи ФЕЈК профилче....
Ѕирни и ќе ти дадам детали

Ако ја загледаш убаво сликата типката има тетоважиче на десниот дел од стомачето... (нешто како ива_скорпија) само што ова е девојченце од 15 години (прашај ја ивана во македонијава каде дозволуваат да се тетовира таму под 15 години и баш на стомачето да имаш тетоважа) Плус се гледа дека цурата има носено танга и се сончала со тангата (колку често можеш да видиш македонка со исончано нинииче од танга?) и плус ако загледаш убаво позади на Ѕидот има руски климатизер - Епа баче ти процени дали цурава е од Скопје...
Колку од нејзните "Френдови" ја познаваат? гледаш некаде коментарче кај си ми другарќе или ептен луда другарка си ми некаде?

ЈАС БИ РЕКОЛ ИЛИ РУСИЈА ИЛИ РОМАНИЈА само шо се нашол некој паметен да лаже луѓе :star:
готово вирус, те зимаат следна сезона за CSI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom