Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
Aбе ти најпаметен се најде, го реметиш едниов, а го браниш тој другар ти Стојче or whatever, а двајцата се иста сорта, уствари не, овој “опасниов“ изгледа стопати попристојно од другар ти кој пати од dual personality disorder...

P.s. No hard feelings.:smir:
Веќе не бранам никој накрај јас ке си го изедам :) Инаку многу грешиш тој другиот незнае за тоа кој сеир му го маваат на форумов.... инаку ке ве каже на мама да ве тужи.... :pos2::pos2::pos2::pos2:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Нема никого да тужи...си знае он дека не е “најубав и манекен4е“ и не се пали на самиот себеси.:smir:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Аууу како само тој ден да се сликала :pos2:
мислиш оваа фризура?
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=549435393&albumId=84531625&ownerId=122153896

Ај малце да придонесам за темава тука:pos2::pos2::pos2:
Малце вишок на килограми
Е ова е веќе невидено ццц:pos2: а видовте ли на кој дел од телото ставила линк до друг профил на машка особа? ццц

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Е ова е веќе невидено ццц:pos2: а видовте ли на кој дел од телото ставила линк до друг профил на машка особа? ццц
Тоа не е нејзино дело.
Имаш опција таг френд. И може било кој да направи таг до било кој профил, нормално ако овозможиш во опциите за подесување.
Ништо страшно.
На профилите на перуанките има по миљон тагувани типови на сликите на полуголите девојки.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ова би требало да биде крајната цел на реметените?
Или само на оние кои би влегле во описот фото ороспија?(да не кажам курва)

Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
Типов или детево да кажам бре е од кај мене у мааало. лееелеееее крш. може не требаше да се пофалам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова би требало да биде крајната цел на реметените?
Или само на оние кои би влегле во описот фото ороспија?(да не кажам курва)
Ми мириса на трговија со бело робје :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Дали е или не е трговија со бело робје е муабет за друга тема.
Јас мислам дека девојчициве сакаат само да се фалат.
Недајбоже да ги има негде како му даваат блоуџаб на некојси таму.

Имаше една песна од некој српски рапер мислам дека се викаше: Јасмина <ени феминин нејм> тражи спонзора.

Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
o.0 <------- кликни, жити мене

бтњ Ме уплаши со северната полутопка од фацата.
е добро што има тука за ремет???

добро што си морал ама како се стаил типов ко да е со типките хехе

Јасно ке ви е зашто е ваков коа идол му е http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=873937328&albumId=121051226&ownerId=111564358

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=873937328&albumId=121051226&ownerId=111564358

Јунак незнам колку си запознаен со тоа дека можеш да ставаш повекје од 1 цитат во мислење... Или сакаш да те оставиме сам да пишуваш на темава!?!?! Ако е така кажи нема да правиме проблем...:helou:

Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1083080573&ownerId=111660097&albumId=127047410
дескрипшн “Uffff...sonce”

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=954110504&ownerId=111660097&albumId=127047410
дескрипшн “reklamiram decki, ne se nervirajte...gubite od lepoto, dodeka pak jas sum NAJUBAV!!(ova za tie sto ne me podnesuvaat)”

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
неможам да прекинам да се смеам.
Епа ја не те поднесувам друже и најверојатно би те истепал ако те видам некаде случајно. Претпоставувам и сите други би сакале тоа да го направат. :tapp:

У мое време, кога беф средно, ако некој од ЈБТ, Карев, Орце те заебал нешто у грат, у понеделник/вторник збираш другарчиња од клас 2-3 па и 4-5, зависи кој дошол у школо. Идеш таму, го бараш, го наоѓаш, и ако не успее да побегне, му ебеш матер.

Сега сум стар за такви глупости. Инаку во КОЦЕ учеф.
да да порано така беше посебно ако си од коце

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Јуник, ти си ова бе златен? : )
Северина не ти е рамна со устињата...

Остај ги, нека те реметат, факт е дека си најлепши. :)
Разгледај малку наоколу на форумов, чкртни некое мислење и на другите (асални) теми, па ќе те запознаеме на роденденот на Кајгана. Не ни замеравај, од секогаш сме биле сеирџиски настроени.
Абе луѓе испадна дека типов учел со моја другарка :pos2: , она рече дека мн бил фин и дека вртел некои мн јаки цури! Ама сепак тоа не ме спречи да го реметам и пред нејзе:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom