Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Црнецов ? хммм, МЕТРО! :pos: :pos:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Јуник, ти си ова бе златен? : )
Северина не ти е рамна со устињата...

Остај ги, нека те реметат, факт е дека си најлепши. :)
Разгледај малку наоколу на форумов, чкртни некое мислење и на другите (асални) теми, па ќе те запознаеме на роденденот на Кајгана. Не ни замеравај, од секогаш сме биле сеирџиски настроени.

Ајде, давајте друг пример. Јуник e ОК и не е за ремет... Има многу позабегани ликови на Hi5.

Леле абе Ацид премногу го реметиш детево. Прв ден на Кајгана ние го сотревме лом го направивме. Ама ако глеам и он забегал малку. П.С. Абе сон пак ќе заебеш на многу луѓе ај полека со оној "позабеганиот"
лепотан

Б

БејбиГрл

Гостин
eiiii si me stavil mene za remet:shok:
ajt nema veza,fakajte seir ne se ljutam:icon_bigg:icon_bigg:icon_biggsamo malku ke se branam,moze?....na zebancii se slikav vaka,na maj koa bevme so drustvo:toe: ke pazam nareden pat so sliki stavam:icon_bigg

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
:) BabyGirl не ти одговара бојата на тракторот со твојот аутфит, си требало да запазиш на тие елементи иначе ок ти е сликата

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Брат види го колку е опасен... На полицијата ке и кажеме дека било силување во самоодбрана...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Aбе ти најпаметен се најде, го реметиш едниов, а го браниш тој другар ти Стојче or whatever, а двајцата се иста сорта, уствари не, овој “опасниов“ изгледа стопати попристојно од другар ти кој пати од dual personality disorder...

P.s. No hard feelings.:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Па ќерка на од гастербајтери што може да се очекува :wink:
Туку оваа слика ме заинтригира, дали ќе биде убава и без сета таа шминка на неа.

Бај д веј, има убава коса, ME LIKEY
eiiii si me stavil mene za remet:shok:
ajt nema veza,fakajte seir ne se ljutam:icon_bigg:icon_bigg:icon_biggsamo malku ke se branam,moze?....na zebancii se slikav vaka,na maj koa bevme so drustvo:toe: ke pazam nareden pat so sliki stavam:icon_bigg
Не знаеф дека си на форумов, се извинувам :smir:
Во знак на извинување доаѓам со маријачи под твојот прозорец :romeo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom