Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунак незнам колку си запознаен со тоа дека можеш да ставаш повекје од 1 цитат во мислење... Или сакаш да те оставиме сам да пишуваш на темава!?!?! Ако е така кажи нема да правиме проблем...:helou:
абе како читам така цитирам гледаш дека има временска разлика ама сеа ќе уредам. де одма да се карате:nesum:

абе како читам така цитирам гледаш дека има временска разлика ама сеа ќе уредам. де одма да се карате:nesum:

Ај ок извини моја грешка тогаш:smir:

Абе луѓе испадна дека типов учел со моја другарка :pos2: , она рече дека мн бил фин и дека вртел некои мн јаки цури! Ама сепак тоа не ме спречи да го реметам и пред нејзе:baeh:

Ај ако сакаш да ни го кажеш твојот профалј на хи5... Баш би сакал да го посетам малку...

Eхеее Срцуфка, кај мене во ЈБТ едни сега што се 8мо отвориле тема Кои луѓе ќе се запишуваат во ЈБТ :nesvest::tapp: ебате дебилките.
Eве им ја темата :(

Епа ја не те поднесувам друже и најверојатно би те истепал ако те видам некаде случајно. Претпоставувам и сите други би сакале тоа да го направат. :tapp:

да да порано така беше посебно ако си од коце

Badijal ај бркај работа.

Си го браниш другарчето а?ако убава работа,не верувам дека ќе спречиш некој

Ти нешто тепач си??? Кази му да не искачам од дома??!?!?!

Eхеее Срцуфка, кај мене во ЈБТ едни сега што се 8мо отвориле тема Кои луѓе ќе се запишуваат во ЈБТ :nesvest::tapp: ебате дебилките.
Eве им ја темата :(

Сеа ке ја избришам таа тема... Се полигави генерации во ова Јбт-во...

Касап, не се возбудви многу. Иначе такво педерче би намавал јас одма, и така од летото не сум испукан ко шо треба.

Ти нешто тепач си??? Кази му да не искачам од дома??!?!?!

Сеа ке ја избришам таа тема... Се полигави генерации во ова Јбт-во...
Кој дел од мојот пост те асоцираше дека сум тепач?

Гејче е по облекување и понашање (гарант).

Шминкери и кремци едноставно презирам.

Ок е брат секој си има свое мислење... Лично не се замарам со другите во принцип... Така да се повлакам несакам да се карам со никој... Позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom