Им студело на тераса изгледаИ едната и другата со по 2 прслука...... И у кујна бе! Катастрофи...
Леле пеер, откај го откопа, ги разбудив сите дома од смеење....:pos2::pos2:http://www.hi5.com/friend/155547601--luis+--Profile-html
Колку сум се смеел! Дечково е фаца.
Френдс листа само жени.
Favorite video games: Girls of War:pos2:
нова мода бе (наместо операција полесен начин до големи гради :helouИ едната и другата со по 2 прслука...... И у кујна бе! Катастрофи...
Не ме издавај бе па и ти ... не се до толку за (плус далечку ми се )dobri se be so vi e :baeh: nego virusko epten se iznagleal ahhh
И да имам не сум фалбаџија така да тоа си се мој работи :star:Бреј Вирус бреее, сите јаки женски на ХИ5 ги знаеш.
Туку... имаш ли ти разменето телесни течности со некоја од овие дражасниве девојчици?!
Ако не си, ондак, џабе си толку посветен на ова.
И ти не му свирна куршум у чело?:pos2:Не ме сфаќај погрешно, еден мој колега, пасиониран корисник на МајСпејс цела година се допишуваше со некои пиќки београтцки, и на крај летото коа ојде таму потроши некоиси 400 и нешто евра само за да шета низ белград сам и да пие само кафе со овие претходно наведените.
Ееее () навистина жалам шо си замина Наташа... навистина добро девојче е али шо да се прави кога со татко и шетаа низ сите страни на светов
Од кај па ти ај знаеш Наташа?Ееее () навистина жалам шо си замина Наташа... навистина добро девојче е али шо да се прави кога со татко и шетаа низ сите страни на светов
(ни дада Ане ја немам видено а не па Нате да ја видам веќе 5 години ):nesum: