дај линк од мангaта што си ја читалЕјјј, штотуку го прочитав Драгонбол АФ на тојбл, леле, абе типчето претера уште Зајкор коа дојде на земјата, демек директно роден Супер Сајонец 5, па Гохан ќе стане Супер Сајонец 4, само целите Сајонци (Гоку и Веџита во случајов имаат и мајка и татко Сајонци) можат да станат 4, и тоа тешко, а за петка да не ви зборам, веќе претерано е, Драгонбол ГТ е инаку filler!
Ако излезе на англиски, одма ја даунлоадирам, а иначе ја мислев да е некој хак од WoW хаха!дане игра некој dragonball online?
Има ЕNGLISH PATCH.Ако излезе на англиски, одма ја даунлоадирам, а иначе ја мислев да е некој хак од WoW хаха!
Нема, КАИ е remastered(HD) верзија на DBZ и сите можни филер се исечени, заради тоа дијалогот е снимен на ново. Во КАИ приказната тече многу подобро, те стриктно според мангата.Има некоја голема разлика меѓу Dragonball Z и Dragonball Kai ? Во поглед на цртањето..
хехех фанфик е ова, креативен е дечкиот/рибата али супермен да го победи гоку само кога сливата ќе роди грозје
Торент, линк нешто? Мултимасив е нели, пиши повеќе ако не ти е тешкоИма ЕNGLISH PATCH.
Јас играм 22 level martial artist human