Dragonball

U

UnholY

Гостин
Ги изгледав сите епизоди од Dragonball Z, а моментално започнав да го гледам продолжението, Dragonball GT.
Лудница се!
Со женска ми ги гледаме секоја вечер :)))

H

HCL

Гостин
Ги изгледав сите епизоди од Dragonball Z, а моментално започнав да го гледам продолжението, Dragonball GT.
Лудница се!
Со женска ми ги гледаме секоја вечер :)))
WOW, мора да си благословен чим имаш девојка што сака да гледа Dragon Ball. Блазесити! :je:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
haha му викаш благословен на анхоли. хих иронија... него дајте слики или трејлери нешо за филмот заш ке скинам некого :D

H

HCL

Гостин
haha му викаш благословен на анхоли. хих иронија... него дајте слики или трејлери нешо за филмот заш ке скинам некого :D
Можев да ти дадам линк за трејлерот од јутуб, ама немав срце тоа да го направам. Премногу ми е тешко кога ќе видам какво срање од какво ремек дело се прави во моментов. Ќе ја оцрни целата Dragon Ball приказна.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Ја снимавме играта кај другар, бара акаунт :)

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Crtanot bese zakon samo sto nikogas ne doznav kako ke zavrsi. Moze nekoj sto go ima izgledano da kaze kako zavrsuva. Pozdrav i edvaj cekam da izleze filmot. Pozdrav.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
hcl... ја гледав едно срање... ама некое дете си имаше заебавано од 100 филмој имаше напраено трејлер... со мег рајан и џеки чен ;D... се надевам немаш за тоа пишано.

H

HCL

Гостин
hcl... ја гледав едно срање... ама некое дете си имаше заебавано од 100 филмој имаше напраено трејлер... со мег рајан и џеки чен ;D... се надевам немаш за тоа пишано.
Мег Рајан и Џеки Чен во Dragon Ball? Пред се дали е можно овие двајца заедно да глумат? Инаку сега видов и јасно ми е зошто ми беше сумљлив трејлерот, од сите лажни трејлери јас сум го погодил најдобро направениот. Нема официјален трејлер така да ќе чекаме додека да излезе.

Официјална страна за филмот

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
фала фала... али сепак... чисто срање ке е филмот а... косата ни 10 % не личи ко од џоку

H

HCL

Гостин
фала фала... али сепак... чисто срање ке е филмот а... косата ни 10 % не личи ко од Гоку
А тоа што е белец бе? Сите глумци им се утнати. Дури и Chow Yun Fat кој што е закон глумец му ја промашиле улогата. Како може човек што имал вакви улоги:

... Од еднаш да му дадеш да ја глуми оваа личност:

Еве луѓе што имаат исто мислење веќе направиле споредба:

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Ne mi se dopagase ovoj crtan.
Jas si gi sakam:
1.Sailor Moon
2.Digimon
3.Yu-gi-oh
4Pokemon

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
не бе... немојш онаков филм да напрајш...утнато е... требеше... да напрает некој друг филм... друга приказна иста тема... ако ме сфакаш.. нека има скокање... техники етц... ама нека не го гибаат цртано.. немојш филм ни 20 % сличен да напрајш :D... не е она трансформери :D

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Лол го гледав кога бев помал добар беше :):):).

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
и јас го гледав DRAGON BALL.. ама крајот НА DRAGON BALL Z никогаш не го дознав.. а и имам гледано само 50 епизоди... lol, а сега прв пат слушам за Dragonball GT.. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom