Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Јас сум страствен конзуматор на Енергетски пијалоци. Дома имам голема колекција на Лименки од енергетски пијалоци. Ги имам скоро сите што ги има во Македонија .. Ми фали само Б-92 пијалокот. кога го најдов немав пари да го купам а сега неам претстава каде да го најдам бидејки на старото место го нема..
Во прилог на темава ви давам Слика од мојата колекција.
А вие сакам да се изразите дали конзумирате Енергетски пијалоци - Зошто и Кои ви се омилени..

dsc00173fb1.jpg

Немам некоја потреба.Имам пробано ама не купувам редовно.

Golema blagodarnost do RED BULL, koj uspea da me ordzi na eden seminar budna samo so nekolku casa nokno spienje, celi 7 dena....Edna povozrasna zena mi prijde i mi rece "Izvinete ama vie da ne se drogirate?":pos2: :pos2: :pos2:

ej me iznasmea znaci "da ne se drogirate":smeshko:
jas inace onaka retko pijam ponekogas

pijam cesto, zavisi od dzebot ..... od navedenive gore limenki skoro site sum gi probal ..... najbolje se red bull i shark i guaranata ne e losa

Еднаш пред теретана земав Гуарана,демек да пробам како ќе иде......ми се приспа на сред вежбање,ни енергија ни ништо...

Jukka напиша:
pijam cesto, zavisi od dzebot ..... od navedenive gore limenki skoro site sum gi probal ..... najbolje se red bull i shark i guaranata ne e losa

Гуараната БЛЕК е боље..штета уште ја нема у МКД.. али ќе стигне наскоро..

Бушав..Енергетскиот се пие за да ти надокнади изгубена енергија или да те одржи кога си уморен. А тоа што ти се приспало едноставно така ти реагира телото..ти го одбива..

Сум пробал, не ми се допадна и не купувам повеќе.

Пијам ама многу,многу ретко...пред две години и татко ми одлучи да прави вакво нешто,но за поевтини пари,тогаш што се вика бев зависен од тоа нешто,и пиев вечерта кога сакав да учам,и ме одржуваше буден колку толку(сепак не беше нешто посебно јак)...,ама јебига,премногу конкуренција во Македонија и не успеа да се пробие...инаку кога пијам,пијам Ред Бул,иако е еден од најскапите,сепак најмногу уживам кога го пијам тој... :)

Ништо особено. Имам пробано, ама ни малку не ми се допаѓа. Не пијам.

Па иам пробано гуарана,Booster,Red Bull и уше некои,пијам али не толку често!

Има напорни денови кога мислам дека без енерџи нема да издржам

Браво за колекцијата. Јас имам само од 10тина лименки дома.

Поштивам Ред Бул, Ред Бет, Дарк Дог. Често пијам гуарана, мада не е толку енергетска.

Еднаш после футбал со Алек (Батистута) купуефме пиво, и у продавницата видофме Џоинт (енерџи дринк, гет риал, плз) и купифме, и после идеме да го дадеме пивото да се пие, и на Лу му викаме, друже иаме џоинт, и тој веднаш рашири ноздри и праша, кај, шо, како.
Коа му го покажавме пластичното шишенце го проба и потоа се разочара. Инаку тогаш беше многу напорен мечот и ми врати значителен дел од енергијата. Јес да после кога станаф од спиење беф згазен, ама тогаш ми беше супер.

СпаЈдеР напиша:
Пијам ама многу,многу ретко...пред две години и татко ми одлучи да прави вакво нешто,но за поевтини пари,тогаш што се вика бев зависен од тоа нешто,и пиев вечерта кога сакав да учам,и ме одржуваше буден колку толку(сепак не беше нешто посебно јак)...,ама јебига,премногу конкуренција во Македонија и не успеа да се пробие...инаку кога пијам,пијам Ред Бул,иако е еден од најскапите,сепак најмногу уживам кога го пијам тој... :)

Друже а како беше името на Пијалокот?
Би сакал да го имав пробано..
Некои идеи за обновување на бизнисот?
Патем
Мај фејворитс ар
Гуарана Блек - Како најсладок и највкусен
РедБул - Како вистински енерџи дринк
и уште неколку.. инаку од сите најлош ми делуваше XL - некако горчкив вкус имаше.. поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom