Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Среќен 42ри роденден Чак!!! Иако си меѓу мртвите, сеуште живееш меѓу нас..:smir::smir:

DEATH TRIBUTE With Rare Chuck Schuldiner Lead Guitar Track

Среќен роденден Чак :(
May 13 1967 - December 13 2001 - Missing You, Always... Loving you, Forever...Forgetting You, Never...! RIP CHUCK! HAPPY BIRTHDAY

Za tie so neznaat pesnata se vika Hardly a Day Goes By, koj saka mozam da mu ja pratam, R.I.P. Happy B-day Chuck Missing you indeed!

Ahh godinava mora Death Tribute da praime... ako ne uspeat tie do sea sho praea ja i tome Mora citas tome? MORA!

Za tie so neznaat pesnata se vika Hardly a Day Goes By, koj saka mozam da mu ja pratam, R.I.P. Happy B-day Chuck Missing you indeed!

Ahh godinava mora Death Tribute da praime... ako ne uspeat tie do sea sho praea ja i tome Mora citas tome? MORA!
Јас го неам уште тој левел за ниеден инструмент од дет! Ама колку и да неможам Чак да го пеам, ќе пробам ако треба! :) Текстовите ги знам! :)

Мац ова ќе го зееме да лупа на трибјутот!

Почни со првите албуми од дет, тие се полесни за свирење.

Кога сме веќе кај тапани :

Бубњарот на Hour of Penance !
Кој ги нема чуено , нека ги чуе. Многу добро звучат.

Јас се нудам за Lack of Comprehension, Crystal Mountain, Trapped in a Corner и Pull The Plug. Гитара нормално...незнам ништо друго. :P

Кристалната планина е прилично лесна песна(се до солото каде вечно заглавувам) :)

Не е толку тешко бе...малце треба да повежбаш на тие брзите делчиња ама не е нешто посебно тешко.

abe so vezbanje se se postignuva taka da sedni mu malce na soloto povezbaj go i posle nekoe vreme ne go sviri i posle samo ke ti doe:helou:

значи нешто по down по нападно од металот за мене нема.ТИЕСТО ЗАКОН :helou:

што бе ти ја направи темата ја си кажувам свое мислење металците се инвалиди со мрсни коси не сум ја крив тоа
ПС ТИЕСТО ЗАКОН

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom