alex_death
To be or not to be!
Точно така :helou:. Има многу бендови со различни текстови. Жанрот се определува според инструментите и начинот на пеење кај вокалите. :helou:Лириката не треба никако да го определува жанрот на една Музика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно така :helou:. Има многу бендови со различни текстови. Жанрот се определува според инструментите и начинот на пеење кај вокалите. :helou:Лириката не треба никако да го определува жанрот на една Музика.
Епа така е...Секој сака нешто ново да создаде,но кога нема доволно високо образование во областа...едноставно нели...утиња...
Брат..не заебавај... златен Чак везе си немал од музика. По слух правел се, нити теорија нити ништо. Па глеј што направил. Глеј ме мене сеа...колку толку знам и пак ништо неам направено. Хендрикс исто викаат дека незнаел многу многу од музика ама глеј го и него, нема човек што не го знае.Епа така е...Секој сака нешто ново да создаде,но кога нема доволно високо образование во областа...едноставно нели...утиња...
Значи сега јас ќе пеам за Цврстината на бетонот и ќе направам жанр Блек Бетон Метал бенд....
Брат..не заебавај... златен Чак везе си немал од музика. По слух правел се, нити теорија нити ништо. Па глеј што направил. Глеј ме мене сеа...колку толку знам и пак ништо неам направено. Хендрикс исто викаат дека незнаел многу многу од музика ама глеј го и него, нема човек што не го знае.
Ако така гледаме и Моцарт на 3 години немал некое образование па правел тата мата...
Ќути бе не се разбираш у бетон!Епа така е...Секој сака нешто ново да создаде,но кога нема доволно високо образование во областа...едноставно нели...утиња...
Значи сега јас ќе пеам за Цврстината на бетонот и ќе направам жанр Блек Бетон Метал бенд....
Се согласувам.Инаку тоа што спомнав - Викинг,Пајрат,Унблек,Кришчан и слични нешта не ми е некако во ред,тоа се безвезни и несватливи подстилови на некои жанрови со цел некој да каже -Еј гледај,создадов нов подстил,или што би рекол да биде понафурано името на стилот....Зошто тогаш Дарк Транкуилити не се Астро Мелодик Дет Метал,или Слеер Сатаник Треш???
Лириката не треба никако да го определува жанрот на една Музика.Тоа ми беше зборот![]()
Не ми беше зборот дека лириките го определуваат жанрот туку неможе да е метал и да се збори за секс, цветчиња итн ствари ко у поп музика, битно на крај на сите заклучокот им е истАјде 200че да Живее форумов
![]()
Ондак дозволено ти е! Ама бирај само стручњаци за со тебе!Ха томислеер....сум работел со бетон јас..сум мешал малтер...сум глетувал...и слично срања...лол