- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 650
- Поени од реакции
- 73
еј овие cilice ги слушав лани како support на Torture Squad ако не грешам, и добри се ..нешто у стилот на Mesuggah / Behold ..the arctopus / Dysrhythmia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://epitaphxi.blogspot.com/2009/03/disdained.html добра свирка наскоро.....
еј овие cilice ги слушав лани како support на Torture Squad ако не грешам, и добри се ..нешто у стилот на Mesuggah / Behold ..the arctopus / Dysrhythmia
Хаха ми се свиѓа коментаровSAMO MOZAM DA KAZAM FALA DO IRON MAIDEN I NIGHTWISH(posebno) STO MI GO SPASIJA ZIVOTOT!.....Keep it metal....
p.s Za onie sto dale glas na organski ne go podnasam metal....People fear what they not understand...:smir:
И Disdained ќе растурат.Килис или као и да се чита се срање тешко! Ич не ми се свиѓаат! А торчр скуад растурија![]()
Море слабо одзив глеам за на рокфест...а за трешот...нема татко на трешот. Трешот и пивото постојат пред светот да се создаде. Не шала на страна ја ипак би останал на тоа 4те бенда од USA. А за хеви металот... како Халфорд бе Tony Iommi од Sabbath.