Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ејј

eee overkill се закон бе..само малце вокалон не ме бендисува ама супер се пак...

Слушал некој Beliver

И ова

Blotted Science - Ron Jarzombek, Alex Webster i na Behold... The Actropus тапанарот... Си го нарачав CD - то :drk: А Beliver од 1993 само еден албум имам, зш не ги знам толку се распаднаа тогаш или шо како? :toe:

Ахх ме натера да зирнам на 17 ти извадиле НОВ Албум... КЕ МИ ПАДНЕ У РУКИИИ :drk::drk::drk:

НАЈЗАКОН!
Вокалот е НАЈБОЉЕ!!!
А маст хиар :vozbud:

Demilich - The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions (имево)

Blotted Science се закон, супер музичари ..The Machinations of Dementia е чудо од албум. обожавам тај инструментал метал ..

Blotted Science - Ron Jarzombek, Alex Webster i na Behold... The Actropus тапанарот... Си го нарачав CD - то :drk: А Beliver од 1993 само еден албум имам, зш не ги знам толку се распаднаа тогаш или шо како? :toe:

Ахх ме натера да зирнам на 17 ти извадиле НОВ Албум... КЕ МИ ПАДНЕ У РУКИИИ :drk::drk::drk:

НАЈЗАКОН!
Вокалот е НАЈБОЉЕ!!!
А маст хиар :vozbud:

Demilich - The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions (имево)
Ауу брат, Demilich се лудница. Еден од најдобрите дет метал бендови, во историјата на металот. Штета што направија само еден албум.
btw, имаш добар вкус за музика согледано од ова што досега го имаш постирано на форумов.

Одвај ја најдов дискографијата од Believer ако сака некој ке ја уплоадирам..

П.С Believer имаат нов албум....

И уште еден несалам бенд

Една од најдобрите Power метал песни (според мене):

Иако студиската верзија на песнава е боље, заради вокалите секако (гостуваат Michael Kiske и Hansi Kursch како пратеќи вокали, а на моменти Kiske е во улога и на главен вокал), сепак мора да се признае дека Gamma Ray ебат матер и во живо.

Хаха Фала!

Ауу брат, Demilich се лудница. Еден од најдобрите дет метал бендови, во историјата на металот. Штета што направија само еден албум.
btw, имаш добар вкус за музика согледано од ова што досега го имаш постирано на форумов.

Само многу луѓе серат за вокалот(по јутуб али остај ги странците шо знаат:pos2:), а еден од најомилените ми е :drk:

Одвај ја најдов дискографијата од Believer ако сака некој ке ја уплоадирам..

П.С Believer имаат нов албум....

И уште еден несалам бенд

(Canvas Solaris) Бинаурални beats имаат, со тоа медитирање иде:P Медитираш 7 - 12 минути, и скратуваш потреба за спиење до 4 саата:vozbud: Вујко ми ме научи, многу закон ствар е, после тоа да седнеш учиш незнам - Super learning e!!!:vozbud::vozbud::vozbud: Види на Гугл, Википедија:wink:

Види и Lucid Dreams и тоа ми се дешава често :vozbud::wink:

Брат, вокалот на Demilich е оргазам. Мене лично многу ми се допаѓа тој длабок звук.

И АС МНОГО ГО ХАРЕСВАМ ТОЈ ВОКАЛ, СТРАХОТЕН Е!!! :pos2::pos2::pos2:
Btw што мислиш за Theory In Practise, многу малце луѓе ги знаат у македонијава а ЗАКОН се :vozbud:

Theory in Practice се супер , ја ногу ги поштувам .. почнувајќи со Third Eye Function шо е добар албум и за мене врвот The Armageddon Theories ептен погоден албум .. Colonizing the Sun е исто добра ствар.

Јас мислам нема песна шо ке те расположи од Каркасова песна :vozbud:
Ken Owen :( штета за чоекот види го каков звер е

Ево ви малце..

Блекенд Дум

Мелодик Дет/Треш

Нешто Прогресив Дет/Мелодик Дет

Каркасс рулз од нив и мелодик дет почнува да неречам и грингор...а плус сеа и се обединија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom