Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
еј овие cilice ги слушав лани како support на Torture Squad ако не грешам, и добри се ..нешто у стилот на Mesuggah / Behold ..the arctopus / Dysrhythmia

Уф!...мајке му србиве растур праат. Едвај чекам ова чудо да дојде кај нас..туку ќе бидат само со Cilice или ќе има и некој друг бенд. Мене лично не ми се свиѓаа баш...Torture Squad многу повеќе ми се допаднаа.

Torture Squad се феноменални со последниов албум.Ама лично мене претходните албуми не ми се допаѓаат

еј овие cilice ги слушав лани како support на Torture Squad ако не грешам, и добри се ..нешто у стилот на Mesuggah / Behold ..the arctopus / Dysrhythmia

знаев дека ги имам слушано негде упм :kesa:
и не ми се бендисаа

SAMO MOZAM DA KAZAM FALA DO IRON MAIDEN I NIGHTWISH(posebno) STO MI GO SPASIJA ZIVOTOT!.....Keep it metal....

p.s Za onie sto dale glas na organski ne go podnasam metal....People fear what they not understand...:smir:

SAMO MOZAM DA KAZAM FALA DO IRON MAIDEN I NIGHTWISH(posebno) STO MI GO SPASIJA ZIVOTOT!.....Keep it metal....

p.s Za onie sto dale glas na organski ne go podnasam metal....People fear what they not understand...:smir:
Хаха ми се свиѓа коментаров :P
Бај д Веј ке идете у четврток на Bth i Ambroz???

Момци вечер сум на распоред во 19:00 часот на кајгана радио, ке пуштам МЕТАЛЧЕ и нешто слично со МЕТАЛ. Па ако сакате може да слушате да видите што всушсност имам вкусови.
Ке има песни од следниве бендови:
Halloween
Iron Maiden
Metallica
Pantera
Slipknot
NihtWish
Korn
Skidrow

Абе јас пратив побарување за дџеј ама не добив одговор ни позитивен ни негативен

Килис или као и да се чита се срање тешко! Ич не ми се свиѓаат! А торчр скуад растурија :)

Килис или као и да се чита се срање тешко! Ич не ми се свиѓаат! А торчр скуад растурија :)
И Disdained ќе растурат. :vozbud:
Јас се надевам дека ќе успеам во 2 града да ги гледам. :)

Ми дојде една мисла па си викам да пишам на форумов... Сите викаат дека Chuck Schuldiner е таткото на death металот. Тотално се согласувам, иако не поштуем многу death, сепак респект за човекот! Е сега... прашањето ми е: Кој е таткото на thrash металот, на power металот или на останатите метал правци? Што мислите вие? Дали некој може да ја понесе таа титула, на пример, The Father of Power Metal?

Лично според мене - Роб Халфорт од Џудас Прист:smir:

На треш Хетфилд би го ставил...

Вечерва ќе се оди на рокфест се надеваме на повеќе народ...

Море слабо одзив глеам за на рокфест...а за трешот...нема татко на трешот. Трешот и пивото постојат пред светот да се создаде. Не шала на страна ја ипак би останал на тоа 4те бенда од USA. А за хеви металот... како Халфорд бе Tony Iommi од Sabbath.

Море слабо одзив глеам за на рокфест...а за трешот...нема татко на трешот. Трешот и пивото постојат пред светот да се создаде. Не шала на страна ја ипак би останал на тоа 4те бенда од USA. А за хеви металот... како Халфорд бе Tony Iommi од Sabbath.

Зборот беше за пауер металот....во тој случај Халфорд и К.К. Од Џудас...
А за татко на трешот може слободно да се земе Хетфилд од Металика....

:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom