S
StormRage
Гостин
е ова ја го викам класика WORMZ FTW... а на мејхемот заглавив на едно срање место баговано...Не видов дали некој веќе пишал:
Worms Reloaded - Release date: August 26, 2010
Се враќаат во олд скул 2D.
е ова ја го викам класика WORMZ FTW... а на мејхемот заглавив на едно срање место баговано...Не видов дали некој веќе пишал:
Worms Reloaded - Release date: August 26, 2010
Се враќаат во олд скул 2D.
Не биди НУБ. Кој ќе речи дека Sniper Ghost Warriоr не чини е нуб. Оти?Sniper Ghost Warior (срање од игра)
Приказната е плитка?! А што да речиме за CoD 4? Ама изгледа дека Activision ја подплатил критиката па тие не забележаа на тоа. Единствен интересн момент од приказната во CoD 4 е1) немам багови
2) Осетливоста не е проблем..
3) не е тешка
Графиката е донекаде ок. Интересно е кога се гледа куршумот како влегува во главата . Само приказната ми е тапа некако.. и пукањето со пушките ( мада ова е Sniper игра ). Значи се е ок.. само приказната е “плитка“.
Не знаев дека Operation Flashpoint е снајперска (stealth) игра...Уште се збори за бедоијата!?хах...
Боро, пробај ја Operation Flashpoint: Dragon Rising па спореди ја со Ghost Warrior.
таман откако сеа си завршил со оваа, ќе ја приметиш изразитата разлика во квалитет.
--- надополнето ---
пет крака извадија за да ја опраат, али ко си го остаил конзументот со подотворена уста и згужвана/запрепастена фаца заеби се.
OPF/ARMA може да биде каква сакаш воена игра/симулацијаНе знаев дека Operation Flashpoint е снајперска (stealth) игра...
Претпоставувам не си ја играл CoD1.Околу 40% од случувањата во играта се копирани од CoD 1 во MW1.Во COD1 уништуваат брана и бегаат со камион додека ги бркаат германци со мотори и камиони,а овде спречуваат нуклеарен напад и бегаат со камион додека ги бркаат.Исто така и во двете игри имаше мисии со брод.Имаше уште неколку слични мисии но не се сеќавам.Но зошто биле толку неиновативни и captain Price го ставиле и во CoD1 и во MW 1 и 2.Приказната е плитка?! А што да речиме за CoD 4? Ама изгледа дека Activision ја подплатил критиката па тие не забележаа на тоа. Единствен интересн момент од приказната во CoD 4 е. Другото е се веќе видено. И ај што е тоа, немаше ни некој посебен начин на раскажување, за разлика од MW2 каде напишале поинтересна приказна и ја прикажа на подобар начин.враќањето 15 години назад па после пак во сегашност
Односно освен MW2 сите останати CoD немаат некоја си приказна.
Задоволен сум од играва би и дал 8/10 ми се допадна.Но многу ме иритира тоа што просторот се затвара откако ќе поминеш некој дел.Например требаше да стигнам до другата страна на ридот но го згрешив патот и се упатив во грешна насока.Кога пробав да се вратам играта веќе го блокирала патот и оп нема враќање и цела мисија на ново,а играта направила последно снимање кога сум го згрешил патот и оп нема назад цела мисија наново 30 минути во пропаст.Не биди НУБ. Кој ќе речи дека Sniper Ghost Warriоr не чини е нуб. Оти?
Еве оти:
1)Ако вели дека е заради баговите, нуб е затоа што го мрзи да провери дека за играта имаат излезено веќе 3 пачеви во кои скоро сите багови се поправени.
2)Го мрзи да си го подеси осетливоста на глушецот, оти играта по дифолт има прилично висока. 4 клика работа е.
3)Ако вели дека е тешка, нуб е оти неможи да преврти една потешка игра. А не ич тешка играва (добро треба малце повеќе вештини за да се преврти одколку за MW2), јас се чудам оти некои критичари забележаа на ова. Нубови се изгледа.
Во целина, играта е многу добра.
Ехх, тамам работа. Ги играв 1 и UO пред некој месец. Има сличности во дизајнот но тоа е стилот на IW. Сепак, CoD 1 и CoD 4 се различни. А капетан Прајс е веќе друга работа. Тој е легенда, заштитен знак. Го има во 1, 2, 4, 6.Претпоставувам не си ја играл CoD1.Околу 40% од случувањата во играта се копирани од CoD 1 во MW1.Во COD1 уништуваат брана и бегаат со камион додека ги бркаат германци со мотори и камиони,а овде спречуваат нуклеарен напад и бегаат со камион додека ги бркаат.Исто така и во двете игри имаше мисии со брод.Имаше уште неколку слични мисии но не се сеќавам.Но зошто биле толку неиновативни и captain Price го ставиле и во CoD1 и во MW 1 и 2.