Препораки за игри

A

Auditore

Гостин
Некој ако знае добра игра со мотори(кросови,спорташи,чопери) по можност да не е MotoGP и MX vs ATV.
поздрав

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Препорачајте стратегија, некоја игра како Воркрафт.
Само да не градам бази и такви ствари туку да идам напред со херојот и да ги тепам.

Дота не доаѓа во предвид пошто ми е монотона, значи барам игра која доаѓа во комплет со интересни мисии/кампањи.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Препорачајте стратегија, некоја игра како Воркрафт.
Само да не градам бази и такви ствари туку да идам напред со херојот и да ги тепам.

Дота не доаѓа во предвид пошто ми е монотона, значи барам игра која доаѓа во комплет со интересни мисии/кампањи.
Има два Дота клонови или римејкови или нешто, едната е Heroes of Newerth (HoN), другата е League of Legends (LoL). Првата знам се плаќа а за втората незнам.
А има и една воена стратегија World in Conflict и колку што знам во оваа нема градење.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Има два Дота клонови или римејкови или нешто, едната е Heroes of Newerth (HoN), другата е League of Legends (LoL). Првата знам се плаќа а за втората незнам.
А има и една воена стратегија World in Conflict и колку што знам во оваа нема градење.
Многу добра игрица, уште у првата минута започнуваат битките. Напади и од копно и од воздух, огромен број видови на поддршка (3 типа на артилерија, многу видови напади од воздух, можност за повикување хамвија/лесни тенкови/падобранци за засилување, поправање мостови, напалм, напади со хемиски оружја и нуклеарка:)), добри мапи, одличен синглплеер, добра приказна и неверојатен мултиплеер.
Иако е искочена во 2007, графиката сеуште е одлична, одлични пејзажи, многу добри детали на единиците, bloom, god rays, сенки од облаците (последниве две се заклучени под DX9, плус тоа DX10 нуди подобри перформанси). Играта не бара којзнае каков компјутер (на стариот со Athlon 64 3200+, 1GB RAM и 6600gt ја играв на медиум @ 1024x768).

Би ја препорачај на секој RTS фанатик. Дури и ако не играте RTS, пробајте ја барем.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.892
Поени од реакции
22.975
Некој да каже нешто за Metro 2033?

И јас би сакал да знам .. Баш се мислев вчера да ја симнам ама гледам тука нема ништо кажано а баш не ми се симнува игра што е 6 и нешто гига..

Х

Ханзо

Гостин
Предлог за некоја класична RTS, Warcraft/Starcraft стил? Тематиката е океј и да е вселенска, и да е магична, и шознамшо.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Препорачајте некои игри.. возење, пукање, прво - трето лице.. Никако магични срања од типот WoW, Metin.. да се играт на конфигурацијата во потписот. Ги имам играно: CoD сите, NFS сите, BF:BC2 , Crysis , Crysis Warhead, Metro 2033, Sniper Ghost Warior (срање од игра) , Dirt 2..

Kajgana Shop

На врв Bottom