Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
moze nekoj da mi preporuci igra slicna kako mafija 1 i 2 :)) slicna e najverojatno godfather..a nekoi drugi ???

Не ја памтам убаво.. пред 3-4 години ја Dungeon Lord (RPG).. само памтам на времето добра беше.. :)

4434.jpg
00126926-photo-dungeon-lords.jpg
dungeon_lords-_collector.s_edition-290803-1253603924.jpeg

Некој да каже нешо за играва, гледам сегде има голема оценка:

Transformers: War for Cybertron

И да препорачете некоја игра како Devil May Cry, Prince of Persia, Assasian's Creed, така нешо. :)

Ја имам играно Dragon Age Origins, една од најлошите RPG игри што сум ги играл.

Признавам дека Dragon Age не е некое револуционерно RPG, некако многу ми е иста ко претходните игри од BioWare, нема ништо посебно ново. Ама па од друга страна подобра е од минимум 95% од RP игрите. Пред неа би ги ставил само SW:KotOR, Mass Effect и серијалите Elder Scrolls и Fallout.

Некој да каже нешо за играва, гледам сегде има голема оценка:

Transformers: War for Cybertron

И да препорачете некоја игра како Devil May Cry, Prince of Persia, Assasian's Creed, така нешо. :)

Igrata ne e nisto posebno, interesno e co-op i competetive online da igras. Kampanjata e obicna i stanuva mnogu povtorliva. Interesno ke ti e dodeka da probas so site karakteri da igras a posle ke ti e dosadno, barem mene mi bese. Ne ja zavrsiv do kraj pa zatoa mozebi stanuva dobra podocna.
A za takvi avanturi od treto lice ne znam nekoja da ti preporacam osven tie sto gi kaza :) Ako sakas strategii, uste od vcera ja ima R.U.S.E po torenti. Mnogu mi se dopaga, probaj ja.

kolku shto ja imam gledano na youtube igrava prilichno e dobra grafichki,zvuk ednostavno se me bendisa... Gears Of War ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom