Зависни од серии?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Ухаа зависен и тоа како, само што у задње време нема што да се гледа (свњ изгледав)

Изгледани

1. Брејкинг Бад (незнам зашто никој не ја гледа на форумов, феноменална серија) за животот на еден професор кој умира од рак и прави се за да обезбеди финасиска поктрепа за смејството пред да замине на другата страна,семејство кое е составено до трудна жена и болен син. Неговата немоќ да го обезбеди тоа го тера(да се сврти на опасната страна од животот)

2.Труе Блад (многу јако, поготво ликот на Џесика <3)

3. Твајлајт Зоун (скоро све изгледано, за оваа серија немора да образложувам зашто, едноставно (најинвентивната, најуникатната серија некогаш)

4.Декстер, ( Одлично шоу икао ликот на Декстер ми беше малце омрзен заради неогово улога во Сикс Фит Андер, сепак се покажа како одличен актер кој искрено ме изненади со неговата способност за тансформации, одлична серија да не ја зборавам и Деби која е екстремно кул,сепак крајот на последната сезона малце ме разочара)

5. Сикс Фит Андер, што да се кажа освем Трогателно,мрачно забегано совршенство,дефинитвно не за секого но перфектна серија ако ви се допаѓа реалниот приказ на животот без секоједнивоте клишеа. Oгромно остварување во модерната кинематографија, MUST SEE!

Твин Пикс, Мистерија од Дејвид Линч и Марк Фрост, уште една серија која ќе ја паметам целиот живот, маестрално,збунувачко патување во светото на непознатото и мистериите, кое си игра со вашиот мозок, Девијд Линч за преседател :vozbud:

Моментално гледам, Лај Ту Ми, Хаус и Каплинг.

Јас сум голем зависник од серии.Најчесто ги збирам од нет па си ги гледам.
1Supernatural
2Prison Break
3Eureka
4Legend of the Seeker
5Coupling
6The Twilight Zone(Ја немам гледано цела)
7Dexter
8House M.D.
9Friends
итн
итн..

не пишувам изгледани, директно на оние кои сега ги следам:

How I Met Your Mother
Lost
Life UnExpected
Grey's Anatomy
Gossip Girl
90210
Desperate Housewives
True Blood
Private Practice
Modern Family
Parenthood
The Vampire Diaries
FlashForward

:pos2:

Да, дефинитивно сум зависник од серии, но што да се прави:toe:
so znam glupo e so seriive poso ima po 50 epizodi a filmoite edna samo i sea trebe sekoj den ili sekoja nedela da gleas da cekas na televizija pa dur da doe na red si zaborail so se deshavalo u serijata a nekad ce zaborais pa vise ne si u tek i te faca strasna nervoza ne be zaebi serija film si e film sedis gleas 2 saata ko coek plus neso ce zemes chips pukanki kikiritki leblebija sok pivo i uzivas a ne so serijava sea otvaram paketce chips i pola go jadam pa go staam u pod krevet i cekam naredna nedela za druga epizoda ne be batali tie stvari ja neam gleano serija samo epizodi onaka
Баш спротивно, едвај чекам да излезе друга епизода од некоја серија, само поентата е што сериите што ги гледам секоја има различен ден во неделата така што секој ден ми е покриен со нова епизода(само сега во последно време нешто ги паузираа, па се надевам ке продолжат при крај на Март).
Инаку ги гледам: Heroes, Caprica, FlashForward, Star Wars The clone Wars(crtaniot), Psych, Sanctuary, StarGate Universe, Star Trek - DS9....и многу други што ги имам изгледано

Порано појќе гледав сега нема многу време. Моментално ги следам седниве серии:
-the vampire diaries
-gossip girl
-true blood
-two and a half man
-supernatural
-smallville
-Beverly Hills 90210
Можит да се кажит дека сум ''зависна'' од серии

До сеа само зависен од Млади Бунтовници и Призн Брејк.:vozbud::wub::wub::wub:

Ги обожавам, вајда зависник.

Порано кога имав повеќе време можев и филмови и серии да гледам, сега од немање време не ни знам кој последен филм сум го изгледала. Ама серии не пропуштам :)

Изгледани ми се Friends (плачев кога заврши :pos:), Sex & The City, The O.C., Тhe Sopranos, Беверли Хилс да не заборавам :icon_lol:, a може има и други не ми текнува.
А моментално ги пратам Desperate housewives, Gossip girl и Lost.
Многу се нервирам што А1 ги почнаа овие турски серии и ми ги стопираа тие што ги гледав како 24, Вовед во Анатомија, а среќа ЦСИ има уште.
И во компјутер ми стојат сите сезони од Prison Break и чекаат погоден момент да се изгледааат.

Порано појќе гледав сега нема многу време. Моментално ги следам седниве серии:
-the vampire diaries
-gossip girl
-true blood
-two and a half man
-supernatural
-smallville
-Beverly Hills 90210
Можит да се кажит дека сум ''зависна'' од серии

Процес на социјализација = FAIL !

ја најмногу имам гледано шпански и јужноамерикански серии како Дивиот Ангел,Млади Бунтовници,ФМ 04,Маќеа,Перегрина,Рајска Бура,Руби,Ангели 1,Љубовни рани,Двојниот живот на Ана, а од хрватските Гордоста на Раткаеви,Љубов во офсајд,Засекогаш соседи,Обични Луѓе,Вила Марија,а од други држави:Луд,Збунет,Нормален,Пријатели и Два и пол мажи 1 и 5 сезона,Аларм за Кобра 11,Како ќе каже Џим и уште неколку ама не ми текнуваат

Ги обожавам, вајда зависник.

Порано кога имав повеќе време можев и филмови и серии да гледам, сега од немање време не ни знам кој последен филм сум го изгледала. Ама серии не пропуштам :)

Изгледани ми се Friends (плачев кога заврши :pos:), Sex & The City, The O.C., Тhe Sopranos, Беверли Хилс да не заборавам :icon_lol:, a може има и други не ми текнува.
А моментално ги пратам Desperate housewives, Gossip girl и Lost.
Многу се нервирам што А1 ги почнаа овие турски серии и ми ги стопираа тие што ги гледав како 24, Вовед во Анатомија, а среќа ЦСИ има уште.
И во компјутер ми стојат сите сезони од Prison Break и чекаат погоден момент да се изгледааат.

Prison Break ако сакаш да ти биде поинтересна за гледање најди си некаде недела-две седни и изгледај ја одедншка. Јас лани летото, цела недела може да се рече не излегував од дома, епизода по епизода не ми се ни легнуваше да спијам. Ама поарно е така, вака како на сител што ја даваа гледаш епизода па чекаш цела недела, исто како да не си ја гледал.

Па не баш!Само two and a half men во моментов друго ништо:toe:

Абе зарем никој не се најде зависник од Шеџерезада и таа другата турчинка :pos2:

Ауу јас мислев од мене поголем зависник нема :)

Еве кои ги гледам:

1. House MD
2. Dexter (се чека нова сезона)
3. Supernatural
4. Big Bang Theory
5. True blood (се чека нова сезона)
6. How I met Your Mother
7. Battlestar galactica
8. Two and a Half Men
9. Desperate Housewives :pipi:
24, Friends i mn drugi.....

Порано бев зависничка од тие серии шпански,американски...сите серии ги изгледував до самиот крај и едвај чекав да започне некој нов.
Бев највеке зависна од Lost,Млади Бунтовници,ФМ04 но потоа престанав да ги гледам,сега речиси и не го вклучувам телевизорот.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom