зависен ? - па до некаде, сакам да ги гледам некој серии.... како на пример: Округот Оринџ, Како ќе каже Џим, и Терористичка Ќелија, само шо сега ја даваат во петок во 10 сатот навече ( да ви е*ам се' А1 ), ама ги спуштив сите 8 епизоди од втората сезона, така да ги гледам на компјутер, до 2-рата епизода сум стигнат.
Искрено, зависна сум само од една серија- Лост и до сега имам пропуштено само една епизода за роденденот на сестра ми, ама еве у последно време се обидувам да ја прекинам таа зависност и мислам дека ќе можам и без лост...па и не се толку посебни хех
Не сум зависник од серии но понекогаш гледам Lost,CSI,Како што ќе каже Џим и Терористичка ќелија но ретко гледам подобро би излегол да шетам отколку да седам дома пред телевизор.
Знам, ептем да се навлечам на некоја серија, ама како и секоја зависност сваќам дека можам и без неа, така да не жалам премногу за пропуштена епизода, ама се потрудувам да ја надокнадам некако.
Нема некоја серија што посебно ја пратам.
Се случува да седнам пред ТВ и случајно да фатам некоја епизода од серииве што ги даваат, па ќе ја изгледам, малце ќе се понервирам зошто не сум во тек и не знам што се случувало претходно, ќе исклучам ТВ и толку.
Лост единствено ја гледам поредовно, ама на компјутер, и не сум зависна од неа, интересна ми е додека ја гледам и после заборавам да ја изгледам следната епизода. Каснам цели 6 епизоди.
FRIENDS (ги немам гледано од кога завршија на А1, но ги имам сите еп. на DVD); LOST ( секој четвтрок сабалје, прво уклучвам компјутерот и eztvefnet.org . Пауза до февруари 2008 ) HEROES ( секој вторник сабајле eztvefnet.org . Пауза до септември. )
jas sum zavisnik od CSI! mora da se gleda sekoja epizoda (ama ne po sekoja cena) !
ne znam poradi koja pricina ama sakam da gledam obdukcija na tela!
(mama mi vika deka mi falelo nesto)
zenata e vo golema zabluda i zaostanuva so informacii
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.