Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se zapisav gimnazija i eden drugar me zaeba,mi go dade Black album od Metallica i celo sredno zenska ne vidov
Во втора година средно со другарчиња правиме муабет за техно и транс, и доаѓа еден другар и вика:
-Ае, сте слушале Рејџ Агенст Д Машин?!
И ние збунето... НЕ
-Шо ве ебам, и си ојде на своет место и седна.
По месец дена на саем купиф касета: РАТМ-Ив’л Емпајр.
ust eve be so se mucam :pos2::pos2:Ја пред едно 5-6 години со Звер (antitalent ) од форум нешо рап слушавме. Ама константно (андерграунд рап да не се разбереме погрешно ,никад не сме забегале у комерцијала). И ондак ја еден ден ми текнуе да слушнам Линкин Парк и онаков слушам и шо да видам , милување за моите уши (Hybrid Theory албумот) . Одма тука му носам цеде му пуштам , и она радосен , и двајцата си рипкаме од среќа . Даље не останавме покуси и почнавме нешо Меиден , Металика и сл. Е сеа даље он го зема цедето од ДФЛ (By all Means ) и ми го дае , и видов оти е добро и почнав да барам бендови слични на тоа. И завршив со Дет опсесии. Почнав да ги слушам Death како еден од највлијателните бендои у живот шо ми биле, али ми дојде тука еден период на агресија кај што почнав да слушам брутали и Деткорови (макар да мн. ми мрчат за Деткорот , али шовеебам најдете нешто подивечко ако можете) и еве ме до ден денес си терам така.
И од страна наравно , од некој дружиња трешери си имаше инфлуенца да почнам да слушам Tankard , Sodom и сл. ама минливо ми беше трешчето.
А и пред 2 години се запознав со Хардкорот и Металкорот и тоа морам да кажам ме наврати кон Мелодетот.