- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.524
- Поени од реакции
- 8.322
Не си ги слушал доволно за да ја видиш убавината во новиот материјал.
Ова им е музички најплодниот период, компактни се, музички заедно израснати, а сега со трухиљо се на сосема друго...повисоко ниво.
Така да, можеби имаат изгубено во брзина и џејмс на глас...но сепак звучат помоќно од кога и да е.
да, ама тој музички најплоден период не го искористија како што треба, место да прават некој прав ТРЕШ, тие забегуваат со нешто сосема трето, што потсетува на рок
значи, додека би биле најплодни, ке направеа музичка перфекција, а не дело кое многу луѓе плукаат по него,
мене ми е океј(oпшто гледано), има некои интересни песни, у секој случај, но факт е дека единствените прави фанови што им останаа се некои фејк пичиња, или прво-оделенски почетници(иронично кажано, со исклучоци)
секоја чест за нив, ама стварно, овој албум(у споредба со другите) е ТЕШКА ТАПА...
нешто што тие обеќаа дека ке напраат, е тврдо издание, нешто што е брзо, енергично, мелодично, а не комерцијално бул-шит издание...
немојте да помислите дека и јас плукам по металика, не, не плукам по нив, туку едноставно новиот албум ме разочара, и откако го ислушав веќе не сум пуштил металика у плејлиста...
секоја чест за претходните изданија, тие можат да се прокламират како најблиски до музичка перфекција....
п.с Њустед боље беше 100 пати :helou: