Да де рок се,а незнам после која година свират хеви мислим дека мењаваат на метал појше од рок бар колку шо знаем ја ако не сум у грешка сеа да те лжем ама мењаваа на хеви.А за рок да да рок свират![]()
Епа шо е проблемот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де рок се,а незнам после која година свират хеви мислим дека мењаваат на метал појше од рок бар колку шо знаем ја ако не сум у грешка сеа да те лжем ама мењаваа на хеви.А за рок да да рок свират![]()
Епа шо се фураш ко така.Да де рок се,а незнам после која година свират хеви мислим дека мењаваат на метал појше од рок бар колку шо знаем ја ако не сум у грешка сеа да те лжем ама мењаваа на хеви.А за рок да да рок свират![]()
Нишо не се фурам ја кој рече фурање само други јадеја трице за нив комерцијала и т н . па ја се изјаснив убоо мислим у тоа дека рок свира да ...мал кикс али нема везе наши смоЕпа шо се фураш ко така.
Krisiun - Southern storm
![]()
Одлично издание на дет метал бендот Крисиун
Многу заразен вокал , топ рифови , се на се е одлично издание
In Flames беа одличен бенд до крајот на деведесеттите, после почна да го тупи со Reroute to remain, Soundtrack of your escape, па после да колку/толку да се извади со Come Clarity, кој и не беше нешто лош. Новиот албум им го немам слушнато, сеа скоро дознав дека и извадиле нов албум. Ги сакам In flames оние старите со првите четири албуми, посебно The Jester race.
њу метал
Zar ne se glam metal?Па не се, рок се, нека не те лаже шминката и долгите коси на сцена.:helou:
Zar ne se glam metal?
Omileni bendovi mi seimmu Borgir, Metallica, Korpiklaani, Arkona, Ensiferum, Eluveitie i Nightwish. Ne sum bas ogranicen vo stilovi ama ne slusam samo alternative metal i core. nejveke mi se dopaga folk ama kaj nas nema publika pa da ima nekoj poznat bend svirka.Bar ja taka mislam.
Рок слушав до кај 2002 год. (1993-2002)
Метал (2002-2006 год)
Рок (2006-) :pos2: