Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 621 54,5%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 285 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 102 8,9%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,6%

• Вкупно гласачи
    1.140
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
iam eden dokumentarec za thrash metal tamo zborat metallica, sodom, kreator ...i bas spomnaa takvi komercijalni heavy bendovi ne mi teknua ne slusam toa jebi ga.

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
iam eden dokumentarec za thrash metal tamo zborat metallica, sodom, kreator ...i bas spomnaa takvi komercijalni heavy bendovi ne mi teknua ne slusam toa jebi ga.
Па добро не слушај ама преслушај се ти прво шо пишуеш ебаго.Кисс комерцијала дај молимте! и слушај барем за кои викаа е не само да трупаш или ван хален ајдеее... ќе каеш некој скроз ван конкуренција шо са боље отколку да трупаш глупости али ај ипак добар си :pos2:

Член од
28 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
abe metallica e najdobar bend so moze da postoi i kirk e najdobar gitaris slusete gi solata na fade to black,masterunforhiven I,a posebno na noviot album sto im e sega.kirk e legenda

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
nasol koj da kaze pa van halen i kiss za mene se komercijala.
Браво брат се глеа дека се раазбираш од музика сеа добро извини ако са комерцијала ние незнаевмо фала шо ни кажа.Мислевмо ние дека тоа е јака музика. Ќе те послушамо:pos2::pos2::vozbud::vozbud: А бе ај читај шо пишуеш па после једи трице.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Абе луѓе, на претходната страна се побунив зашто Кисс ги стаил како пример, пошто Кисс не се метал, а не дали биле комерцијала или не. :pos2:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Абе луѓе, на претходната страна се побунив зашто Кисс ги стаил како пример, пошто Кисс не се метал, а не дали биле комерцијала или не. :pos2:
Кисс не са метал ? :pos2::pos2::pos2::pos2:хахахха ѕвер!

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Па не се, рок се, нека не те лаже шминката и долгите коси на сцена.:helou:
Да де рок се,а незнам после која година свират хеви мислим дека мењаваат на метал појше од рок бар колку шо знаем ја ако не сум у грешка сеа да те лжем ама мењаваа на хеви.А за рок да да рок свират :)

Kajgana Shop

На врв Bottom