Уште полошо...go ahead and jump:pos2:ne mi tekna na drugi bendovi so znam van halen...
Па добро не слушај ама преслушај се ти прво шо пишуеш ебаго.Кисс комерцијала дај молимте! и слушај барем за кои викаа е не само да трупаш или ван хален ајдеее... ќе каеш некој скроз ван конкуренција шо са боље отколку да трупаш глупости али ај ипак добар си :pos2:iam eden dokumentarec za thrash metal tamo zborat metallica, sodom, kreator ...i bas spomnaa takvi komercijalni heavy bendovi ne mi teknua ne slusam toa jebi ga.
Во право си овај врска нема со живототУште полошо...go ahead and jump:pos2:
Све е до вкус бачкоabe metallica e najdobar bend so moze da postoi i kirk e najdobar gitaris slusete gi solata na fade to black,masterunforhiven I,a posebno na noviot album sto im e sega.kirk e legenda
Браво брат се глеа дека се раазбираш од музика сеа добро извини ако са комерцијала ние незнаевмо фала шо ни кажа.Мислевмо ние дека тоа е јака музика. Ќе те послушамо:pos2::pos2: А бе ај читај шо пишуеш па после једи трице.nasol koj da kaze pa van halen i kiss za mene se komercijala.
Па и Van Halen да е комерцијала што има везе кога се закон бенд и имаат многу добри песни.nasol koj da kaze pa van halen i kiss za mene se komercijala.
Кисс не са метал ? :pos2::pos2::pos2::pos2:хахахха ѕвер!Абе луѓе, на претходната страна се побунив зашто Кисс ги стаил како пример, пошто Кисс не се метал, а не дали биле комерцијала или не. :pos2:
Па не се, рок се, нека не те лаже шминката и долгите коси на сцена.:helou:Кисс не са метал ? :pos2::pos2::pos2::pos2:хахахха ѕвер!
Да де рок се,а незнам после која година свират хеви мислим дека мењаваат на метал појше од рок бар колку шо знаем ја ако не сум у грешка сеа да те лжем ама мењаваа на хеви.А за рок да да рок свиратПа не се, рок се, нека не те лаже шминката и долгите коси на сцена.:helou: