Фала Фала...Cestito!!
Обавезно догодина идемо на титула, само уште 3-4 играча да докупимо на некој одредени позицие и спремни смо за Шампиони!!!:helou:Фала Фала...Па се надевам дека догодина идеме на ШАМПИОНИ
![]()
Да ако сакамо прво место и у прва лига ќе мора да земемо 3,4 играчи.Голман имамо добар не мора друг стопериве ќе мора да се земе еден стопер сигурно,среден ред ќе мора туека барем двајца да се зема,крилата ни са добри ама ќе мора и туека барем еден да се земе и еден напаѓач и идемо на титула и у прва лигаОбавезно догодина идемо на титула, само уште 3-4 играча да докупимо на некој одредени позицие и спремни смо за Шампиони!!!:helou:
Обавезно догодина идемо на титула, само уште 3-4 играча да докупимо на некој одредени позицие и спремни смо за Шампиони!!!:helou:
poleka, poleka, neka zavrsi prvo ovaja sezona, pa zdravje za narednata. prva sezona uvek e najvazno opstanok u liga, za da ima vreme da se sklopi ekipa, pa posle se ide na mesto u evropa, titula ili spored mene najlesnoto, da se osvoi kupot.Да ако сакамо прво место и у прва лига ќе мора да земемо 3,4 играчи.Голман имамо добар не мора друг стопериве ќе мора да се земе еден стопер сигурно,среден ред ќе мора туека барем двајца да се зема,крилата ни са добри ама ќе мора и туека барем еден да се земе и еден напаѓач и идемо на титула и у прва лига![]()
Да да и ја мислим така.Догодина 6,7 место би било супер и да пробамо на купот,а после на место за у Европа и титула зашто да неpoleka, poleka, neka zavrsi prvo ovaja sezona, pa zdravje za narednata. prva sezona uvek e najvazno opstanok u liga, za da ima vreme da se sklopi ekipa, pa posle se ide na mesto u evropa, titula ili spored mene najlesnoto, da se osvoi kupot.
Најново што знаем е дека на лето можно е Симоски да се врати у Тетекс! Ако се случи ова ќе биде супер, ипак детето наше си се враќа дома![]()
Ти кажувам од сигурни извори, не е шпекулација :smir:uste e rano da se spekulira koj ke dojde ili ke si odi,vazno e Teteks finansiski da bidi zdrav...