- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.507
- Поени од реакции
- 8.197
колку се здрави бендовиве..... :nesvest::nesvest:И башка пееш у Hatebreed, Icepick и Kingdom of Sorrow...
колку се здрави бендовиве..... :nesvest::nesvest:И башка пееш у Hatebreed, Icepick и Kingdom of Sorrow...
Одличен избор Nu 'Bia. Израелциве со Mabool имаат направено пнајпрекрасен албум, Сите оние антирелигиозни фанатици нека тргнат барем за момент све на страна и нека му дадат шанса на Mabool. На мене Коби и компанија делуваат како некоја тешка халуциона супстанца која цело време ја конзумирам и сум во некој друг свет, заплискан од океанските бранови, да во еден момент сето тоа кулминира со цунами од највисок степен кое ќе те уништи. Nu ' Bia си го слушала Ep-то : Orphaned Land - The Calm Before the Flood, акустично факин доживување?Поо значит со овие металика,катастрофа...сигурно пола од форумов ги заслушале ради коментарите...Абе слушните нешо како:
Orphaned Land - Mabool...албумов ме натера два дена да не излезам од дома,само да лежам и да го преслушвам осум пати,12 песни со секакви инструменти и од граул до женски хорови...смирени нежни инструменталки,не знам албум шо секогаш ќе ми е на прво место,дај спуштете го,стварноооо ќе се воодушевите,и ај чекам коментар,барем една песна од албумов слушните како на пример мојата втора омилена:Ocean Land (The Revelation) плиссс пипл...
zakon e albumot ,страшно добар прогресив,мабул е одличен а и Sahara e isto dobarОдличен избор Nu 'Bia. Израелциве со Mabool имаат направено пнајпрекрасен албум, Сите оние антирелигиозни фанатици нека тргнат барем за момент све на страна и нека му дадат шанса на Mabool. На мене Коби и компанија делуваат како некоја тешка халуциона супстанца која цело време ја конзумирам и сум во некој друг свет, заплискан од океанските бранови, да во еден момент сето тоа кулминира со цунами од највисок степен кое ќе те уништи. Nu ' Bia си го слушала Ep-то : Orphaned Land - The Calm Before the Flood, акустично факин доживување?
Ако не си го чула, пиши ми по пп, ќе те посочам на прав пат . Поздрав
Одличен избор Nu 'Bia. Израелциве со Mabool имаат направено пнајпрекрасен албум, Сите оние антирелигиозни фанатици нека тргнат барем за момент све на страна и нека му дадат шанса на Mabool. На мене Коби и компанија делуваат како некоја тешка халуциона супстанца која цело време ја конзумирам и сум во некој друг свет, заплискан од океанските бранови, да во еден момент сето тоа кулминира со цунами од највисок степен кое ќе те уништи. Nu ' Bia си го слушала Ep-то : Orphaned Land - The Calm Before the Flood, акустично факин доживување?
Ако не си го чула, пиши ми по пп, ќе те посочам на прав пат . Поздрав
Пиши кој албум го бараш, ќе ти дадам линк по пп.Ako ima nekoj da mi nabaci link za asalen torrent za toj album.Barav i nikako da najdam zdrav torrent.
И мене ми си меѓу омилените, пред 3-4 години беа на турнеја со Paridese Lost во Белград и ги пропуштив, со тоа што тогаш уште се немав запознаено со нивното творештво, јбг..:s. Од тоа што ми кажуваа они кои биле си поминале најпрекрасно на свет. Ќе им идам бе ја во Израел...
Сум слушала нормално,меѓу омилените бенда ми се,и денот немојт да ми почнит без Medley Фала на грижата сепак :icon_redf
Е ова беше брза металска услуга.
Е ова беше брза металска услуга.
фала