Pink Floyd

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Некој да ми прати торент на ПП за Pulse од 1994-та на шо е можно поголем формат.
Фала.:)

П.С. Се надевам барање да пратат на ПП торент не ги крши правилата на форумов. Ако грешам, бришете.:)
Јас го имам Пулс , мислам дека со најголем квалитет шо можи да се најди на интернет. Големината на фајлолјте вкупно е 16GB :vozbud:. Ако го најдам торентот ќе ти го пуштам по ПП.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Јас го имам Пулс , мислам дека со најголем квалитет шо можи да се најди на интернет. Големината на фајлолјте вкупно е 16GB :vozbud:. Ако го најдам торентот ќе ти го пуштам по ПП.
Фала за торентот. :)

Мој хит денес е една помалце позната песна од албумот Obscured By Clouds кој и самиот е доста потценет, а е одличен.
Уживајте во ремек делово. :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Епа, пријатели , не да се фалам :) ама картата за концертот на 13 април во Арена во Загреб ми е в раце :vozbud::vozbud::vozbud:.

некој да ми прај друштво ? :):):)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Ве поздравувам со една од мојте омилени песни.:smir:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
GODLIKE,
Најпрво седни на столче, викни 911, и викни некој од поблиските со блага вода па прочитај ме подолу.

Има гласина заради реновирање на Загребската Арена во тој тајминг концертот може да биди одложен или евентуално преместен на друга локација. Како Загреб нема некоја останата сала која може да дозволи ваква организација се сомневаат на откажување.
Ова значи е неофицијално само обична гласина која се мота низ хрватскиве медиуми.

Дали ќе има или има организирано нешто во Македонија за концертиве?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
GODLIKE,
Најпрво седни на столче, викни 911, и викни некој од поблиските со блага вода па прочитај ме подолу.

Има гласина заради реновирање на Загребската Арена во тој тајминг концертот може да биди одложен или евентуално преместен на друга локација. Како Загреб нема некоја останата сала која може да дозволи ваква организација се сомневаат на откажување.
Ова значи е неофицијално само обична гласина која се мота низ хрватскиве медиуми.

Дали ќе има или има организирано нешто во Македонија за концертиве?
Аууу, ништо немав слушнато ваква информација. Ништо, одма да ги контактирам продавачите на карти ако можи да доплатам за осигурување на картата во случај на откажвање на концертот.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
И јас слушнав дека нешто загребачка арена ќе ја реновирале, ама ништо официјално, а си порачав да ми купат карта.
Се надевам дека нема нешто да се случи како откажување. НЕЕЕЕЕЕЕ :) Едноставно не е можно :)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
каде има влезници за у загреб???
колку коштаат??
ќе има организирано превоз од македонија за концертот?

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
каде има влезници за у загреб???
http://www.eventim.hr/en/news/news/latest/633055/roger_waters_the_wall_tour_in_zagreb_arena.html
колку коштаат??
Од 60-тина па нагоре
ќе има организирано превоз од македонија за концертот?
Нема највероватно, проверив во југотон и на плагијат, исто од авалон немаат некаква најава за такво нешто

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Контактирав со фирмата шо ги продава картите, ми одговорија дека во случај на преместување на концертот ( временски или локациски ), картата сеуште важи. Така да, барем кај мене, нема место за паника :).

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас не можев да чекам повеќе да организира некој од Македонија. Порачав две од ивентум денеска за долна трибина со подигнување од благајна, што сака нека биди сега посебно кога Гадлајк ме окуражи дека картите не можат да пропаднат.
Оф топик
Мака ми падна кога видов дека и Mogwai настапуваат во Виена во Март, а не сум во можност да ги гледам. Пу ј'зк

Kajgana Shop

На врв Bottom