Г
Господ
Гостин
Баш да те видам да отидеш на концерт у април годинаваФала ти за информацијава. Да Будимпешта е најисплатлива, 11 април 2010. Мора Мора Мора да се оди
Баш да те видам да отидеш на концерт у април годинаваФала ти за информацијава. Да Будимпешта е најисплатлива, 11 април 2010. Мора Мора Мора да се оди
Ненамерна грешка 2011 се разбира требаше да стоиБаш да те видам да отидеш на концерт у април годинава
Да да. Имаш на страната да напрајш профил па ќе извлекват по случаен избор кој ќе можи да купи карти на pre-sale. Така да, ако планираш електронски да купваш време е да се зачлениш пошо вчера добив мејл дека наскоро ќе бират кој можи да купи карти.Фала ти за информацијава. Да Будимпешта е најисплатлива, 11 април 2010. Мора Мора Мора да се оди
Абе , знајш како викат србите, боље ишта него ништа . А не знам дали си слушнал, Gilmour потврди дека ќе го свири солото на Comfortably numb на еден од концертите, само уште не се знај на кој . Инаку двајцата настапуваја сеа брзо заедно на некое си хуманитарно концертче or something.Прашање до фановите на Флојдовци кои сакаат да ги видат на концерт.
Да спиете со вашата бивша жена/девојка, а да немате секс, дали би уживале?
Ако да, одете на Флојд!
Ако не, разберете ја споредбата.
Тhe magic is gone!
ете јуни е презакажан ... пак нешо не штима ?Баш да те видам да отидеш на концерт у април годинава
Ај вакаете јуни е презакажан ... пак нешо не штима ?
Печатна грешка , ич не заприметивАј вака
Он рече дека ќе иде на концерт во април 2010 година....а сега е август
Сега ти викаш дека ќе одиш јуни...абе август еееееее
Годината ја утнавте
Ви отворив тема за разговор... аку аку Да ја разработиме темава. и сега кога е 2010 или 2011 , април или јуни ????Печатна грешка , ич не заприметив
Зачленет сум на официјалната страна на турнејата кај шо се извлекват „рандом“ членој кој шо ќе имат шанса да си купат максимум 4 presale tickets. Преѓе видов дека ме одбрале баш за Будимпешта . Цената со се сите трошоци таму ми вика дека е 125€ негде. Плаќање електронски со картичка.Некој ако може да ми даде линк за тоа колку се картите за Будимпешта 2011. Неможам никаде да најдам :kesa:
UPDATEЗачленет сум на официјалната страна на турнејата кај шо се извлекват „рандом“ членој кој шо ќе имат шанса да си купат максимум 4 presale tickets. Преѓе видов дека ме одбрале баш за Будимпешта . Цената со се сите трошоци таму ми вика дека е 125€ негде. Плаќање електронски со картичка.
Ако евентуално имаш можност да купиш 4 карти, а немаш толку заинтересирани кажувај за во Загреб. Ми треба најмалку една карта ако немаш две, шо ја ебам жената нека се лути колку сакаUPDATE
денес бев изжребан и за во Загреб . Разликата е шо до Загреб ми е многу поблиско и помали ми се патните трошоци, а и картата е дупло поефтина . Е сеа уште да ја купам и сите среќни весели .
Контактирај ме преку ПП или на профил, најдов хрватска страна за набавка на карти. Цената е околу 60€.Ако евентуално имаш можност да купиш 4 карти, а немаш толку заинтересирани кажувај за во Загреб. Ми треба најмалку една карта ако немаш две, шо ја ебам жената нека се лути колку сака