Pink Floyd

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Фала ти за информацијава. Да Будимпешта е најисплатлива, 11 април 2010. Мора Мора Мора да се оди
Да да. Имаш на страната да напрајш профил па ќе извлекват по случаен избор кој ќе можи да купи карти на pre-sale. Така да, ако планираш електронски да купваш време е да се зачлениш пошо вчера добив мејл дека наскоро ќе бират кој можи да купи карти.
Btw, само шо добив мејл дека концертот во Будимпешта е презакажан за на 22 јуни ...

Прашање до фановите на Флојдовци кои сакаат да ги видат на концерт.

Да спиете со вашата бивша жена/девојка, а да немате секс, дали би уживале?

Ако да, одете на Флојд!
Ако не, разберете ја споредбата.

Тhe magic is gone!
Абе , знајш како викат србите, боље ишта него ништа :). А не знам дали си слушнал, Gilmour потврди дека ќе го свири солото на Comfortably numb на еден од концертите, само уште не се знај на кој :). Инаку двајцата настапуваја сеа брзо заедно на некое си хуманитарно концертче or something.
Баш да те видам да отидеш на концерт у април годинава :pos:
ете јуни е презакажан :) ... пак нешо не штима ?

и ете ја официјалната страна, тогаш ко ја кладов јас не била ни напраена :)

Г

Господ

Гостин
ете јуни е презакажан :) ... пак нешо не штима ?
Ај вака :)

Он рече дека ќе иде на концерт во април 2010 година....а сега е август :)
Сега ти викаш дека ќе одиш јуни...абе август еееееее :pos: :pos:
Годината ја утнавте :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ај вака :)

Он рече дека ќе иде на концерт во април 2010 година....а сега е август :)
Сега ти викаш дека ќе одиш јуни...абе август еееееее :pos: :pos:
Годината ја утнавте :)
Печатна грешка :), ич не заприметив :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Некој ако може да ми даде линк за тоа колку се картите за Будимпешта 2011. Неможам никаде да најдам :kesa:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Некој ако може да ми даде линк за тоа колку се картите за Будимпешта 2011. Неможам никаде да најдам :kesa:
Зачленет сум на официјалната страна на турнејата кај шо се извлекват „рандом“ членој кој шо ќе имат шанса да си купат максимум 4 presale tickets. Преѓе видов дека ме одбрале баш за Будимпешта :). Цената со се сите трошоци таму ми вика дека е 125€ негде. Плаќање електронски со картичка.

Инаку за сите македонски фаној на Pink Floyd една радосна вест !!!
Додаен е уште еден концерт во The Wall турата. И то погодете каде ?? ЗАГРЕБ ! 13 април во Арена Загреб.
Шанса за купвање на presale картите за кој шо пишев малце погоре, ќе се ждребат на 27 август.

Инфоримации од прва рака :)

И дур сум тука да ви остам едно песниче шо моментално го слушам ...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Зачленет сум на официјалната страна на турнејата кај шо се извлекват „рандом“ членој кој шо ќе имат шанса да си купат максимум 4 presale tickets. Преѓе видов дека ме одбрале баш за Будимпешта :). Цената со се сите трошоци таму ми вика дека е 125€ негде. Плаќање електронски со картичка.
UPDATE

денес бев изжребан и за во Загреб :vozbud:. Разликата е шо до Загреб ми е многу поблиско и помали ми се патните трошоци, а и картата е дупло поефтина :). Е сеа уште да ја купам и сите среќни весели :).

Да освежиме малце со Дарк Сајд :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Некаде лани почнав прв пат асално да ги слушам.
Апсолутно едни од најдобрите, немам фаворит...него љубам да кажам нив секоја песна им е најдобра :pos:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
UPDATE

денес бев изжребан и за во Загреб :vozbud:. Разликата е шо до Загреб ми е многу поблиско и помали ми се патните трошоци, а и картата е дупло поефтина :). Е сеа уште да ја купам и сите среќни весели :).
Ако евентуално имаш можност да купиш 4 карти, а немаш толку заинтересирани кажувај за во Загреб. Ми треба најмалку една карта ако немаш две, шо ја ебам жената нека се лути колку сака :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ако евентуално имаш можност да купиш 4 карти, а немаш толку заинтересирани кажувај за во Загреб. Ми треба најмалку една карта ако немаш две, шо ја ебам жената нека се лути колку сака :)
Контактирај ме преку ПП или на профил, најдов хрватска страна за набавка на карти. Цената е околу 60€. :)

I

Intex

Гостин
Некој да ми прати торент на ПП за Pulse од 1994-та на шо е можно поголем формат.
Фала.:)

П.С. Се надевам барање да пратат на ПП торент не ги крши правилата на форумов. Ако грешам, бришете.:)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Pink Floyd почнав интензивно да ги слушам од прва година на факултет,една колешка беше зависна од нивната музика. Дотогаш ја знаев само Another brisk in the wall и тоа беше се. Но ми влезе под кожа нивната музиката ги слушам редовно,закон се само тоа можам да кажам. Посебно би ја издвоила Shine on your crazy diamond....

Kajgana Shop

На врв Bottom