- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ма ако треба ќе го обновам. : )Каде го пишува ова?
А и сигурно ќе ти бараат да го обновиш договорот.
Не можам веќе со 200, дури и мерач симнав, претходниот месец на 18ти ги потрошив.
Ма ако треба ќе го обновам. : )Каде го пишува ова?
А и сигурно ќе ти бараат да го обновиш договорот.
Dude WTF ?! Блуреј симињаш ?Ма ако треба ќе го обновам. : )
Не можам веќе со 200, дури и мерач симнав, претходниот месец на 18ти ги потрошив.
Не, 720p најмногу од по 4-6 гига, а за добрите филмови и 1080p од 8-12 гига. Фората е што пола од сериите исто ги гледам така, а плус и игри кога ќе додадеш на тоа, за PC и за Xbox...Dude WTF ?! Блуреј симињаш ?
Обавезно, чекам резултати..и јас гледам све во 720p најмалцеП.с. Ќе отидам денес до Кејблтел, па ќе ви кажам дали само може да се смени пакетот или мора да се продолжува договорот.
Мислам дека нема проблем за менување пакет, бидејќи јас имам сменето досега и не ми побарале продолжување на договори.
Same here :helou:Обавезно, чекам резултати..и јас гледам све во 720p најмалце
isto i mene mi kazaa, denes taka, nego zasto posle 19 internetot paga na 2Mb, lokacija dracevoСамо што се вратив од Кејблтел, значи нив им кажале дека автоматски ќе биде зголемен лимитот, без потреба од договор.
Ама не беше сигурна девојката дали треба да отидеме ние таму и да им кажеме или пак системот сам ќе среди. Рече ќе се знае за неколку дена.