A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Кај каблетел интернетот не паѓа често , али кога ке падне најдобро е да не го чекаш пред компјутер , слободно исклучи го компјутерот и врати се по некој саат.

А ако им се јавиш во 14 часот ке ти речат : до 14:30 ке биде ОК. Немој да им веруваш лажат 100% , проблемот ке се реши после неколку часови или наредниот ден.

Иначе кога нема проблеми интернетот им е добар.

Ова беше моето искуство.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Последниве неколку саати нетов е ужас. Бар кај мене у к4.
го иам екстра тој шо е 4мбпс и мерам постраниве поисе од 1мбпс не иде
пробав со рестартирање на рутер брзината не се поправа.

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Koj e najdobriot izbor za paket tri/vo edno.... Mislev na kablovska, telefon, internet... Eden provajder ili kombinirano?

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Последниве неколку саати нетов е ужас. Бар кај мене у к4.
го иам екстра тој шо е 4мбпс и мерам постраниве поисе од 1мбпс не иде
пробав со рестартирање на рутер брзината не се поправа.

да да,стварно е ужас нетот последниве саати и јас го користам истиот пакет и кај мене е многу спор

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

Стварно незнам што му се дешава на нетов последниве 2-3 дена. Уклучувам хром,се логирам на кејблтел кликам на некоја bookmark и не мрда ! :uvo: Чекам 3-4 минути и одеднаш ја отвара,после работи на 5-10 минути и одеднаш кога ќе сакам да пуштам нешто истото..чекање у место,и се врти тоа... Денес мора да идам до кејблтел пошто операторите увек им се зафатени :/
ПС: Да не го има некој истиот проблем ? :smir:

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63

Стварно незнам што му се дешава на нетов последниве 2-3 дена. Уклучувам хром,се логирам на кејблтел кликам на некоја bookmark и не мрда ! :uvo: Чекам 3-4 минути и одеднаш ја отвара,после работи на 5-10 минути и одеднаш кога ќе сакам да пуштам нешто истото..чекање у место,и се врти тоа... Денес мора да идам до кејблтел пошто операторите увек им се зафатени :/
Нетов е катастрофа од пред 2 дена.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Koj e najdobriot izbor za paket tri/vo edno.... Mislev na kablovska, telefon, internet... Eden provajder ili kombinirano?
е шо е прашањево?
па зависи шо ти се потребите, колку ти се плаќа за шо ќе користиш бла бла ...
за секој според потребите нели ... како некој ќе ти каже кој пакет е најдобар ... ја би рекол најскапиот :)

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392

И јас го имам истиот проблем,една страна треба да чекам 2-3 минути додека да ја отвори,а камоли па јутуб да отворам ке треба 10 мин да чекам додека се наполни едно клипче,додека се отвори,многу е лош нетов последниве 3 дена:tapp:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
CableTel го купи Бонет во Прилеп деновиве би требало да пуштат реклами :helou: Чао Бонет - Нонет
Али за да не бидат како Бонет треба да ги сменат вработените оти не се доволно обучени не знаат основни работи :toe:

Член од
29 август 2008
Мислења
5.759
Поени од реакции
4.173
CableTel го купи Бонет во Прилеп деновиве би требало да пуштат реклами :helou: Чао Бонет - Нонет
Али за да не бидат како Бонет треба да ги сменат вработените оти не се доволно обучени не знаат основни работи :toe:
ajde dobra vest : ) zada go sredat bo-net(nonet) cabletel ke im treba mnogu pari i mnogu vreme bidejki cela mreza imm e uzasss ...:(

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Дали некој од тука користи GOLD пакет од Cabletel.
не е битно кој, туку само дали користи и да каже нешо околу тоа.

Член од
6 март 2006
Мислења
37
Поени од реакции
5
ljuge jas koristam cabletel od 2005g,mozam da kazam deka poslednava god se ok,pred toa uzas :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каде да видам кој ми е јузер и пас? Не дека имам потреба да проверувам, ама ме интересира, зошто во договорот никаде ги немаше напишано :S

Kajgana Shop

На врв Bottom