Мислам дека вчера им удрија ресет на нет скејпот, така да сега иди Control Panel > Network Connection > Local Area ConnectionИмате ли интернет моментално?? Мене само форумов ми го отвора? :S
Ke mi odgovori nekoj sizik na ova ?Moze li da se menja MAC adresa i da se dobie druga IP na Kejbltelov ?
Пробај со ова: http://www.google.com/search?hl=en&q=etherchange&btnG=Google+SearchKe mi odgovori nekoj sizik na ova ?
За пакетите од 1500 може да се каже дека се копија, ама тоа што за 500 ден. даваат 10 гига во споредба со 6 гига од телекабел, секако дека е подобрување.Пакетите им се копија на тие од Телекабел.. тие фурања со 10 Mbps (до 3GB) и 8 Mbps (до 10GB) не вреди ни да се коментираат. Аман веќе, дај нека се одвои некој провајдер, нека понуди нешто поразлично од останатите..
Тоа да.. како стартер пакет е најдобар. Само, таквите пакетчиња престанав да ги сметам уште пред 4 годиниЗа пакетите од 1500 може да се каже дека се копија, ама тоа што за 500 ден. даваат 10 гига во споредба со 6 гига од телекабел, секако дека е подобрување.