Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Некој да одговори на сликава ???Кажете ми што е финтава на детево со циганскиов дрес , неможам да сватам
Некој да одговори на сликава ???Кажете ми што е финтава на детево со циганскиов дрес , неможам да сватам
Прашањето е што прави детено во Грчки дрес???^ Навивачите од Победа во некое село на чело со Здраве
Ама јака екипа се на чело со оној модерниот што бил во град и ја направил косата боцки, другиот го масира.. циганчето фанало кисела вода и облекол грчки дрес а останатите прв пат гледаат пиво и се смеат ..Прашањето е што прави детено во Грчки дрес???
Локал патриоти.Ама јака екипа се на чело со оној модерниот што бил во град и ја направил косата боцки, другиот го масира.. циганчето фанало кисела вода и облекол грчки дрес а останатите прв пат гледаат пиво и се смеат ..
Башка Крали Марко пијат бе :kesa:
Изгледа од селото кај што гостувала Победа му е симпатијата,па мора малце фриз знаеш...тој “слабиот“ иначе што го масира фризурестиот е воџата на Мајмуни Крсте ПП од форумовАма јака екипа се на чело со оној модерниот што бил во град и ја направил косата боцки, другиот го масира.. циганчето фанало кисела вода и облекол грчки дрес а останатите прв пат гледаат пиво и се смеат ..
Башка Крали Марко пијат бе :kesa:
Значи тој крсте пп ист е ко што замислуев....тој “слабиот“ иначе што го масира фризурестиот е воџата на Мајмуни Крсте ПП од форумов
Чекај сега , ти сериозен си или што е работава со дресов ??? Пред една недела побарав одговор на сликата кога ја имам поставено а вие си пишувате само резултати и абер немате за одговор да дадете на сликава со ѓупаков мал што е, како е, од каде е, како и со која замисла го носи дресот..... Тоа ме интересира што те прашав, не ме интересира Победа дали тепала или не не те прашав тоа , да те прашав тоа да ми одговориш. Како сте дозволиле вие ако се нарекувате ПАТРИОТСКА навивачка група да дозволите дрес во ваша близина од најголемиот душман. Прилеп е патриотски град додека вие со ова дресовиве........Не се кријте убаво си прашав културно, убав одговор сакам . А за Македонија Ѓ.П. што правиме слободно прашај ме на што мислиш, на клубот на навивачите... ќе ти кажам јас тука сум за одговор секогаш .so da praj ciganceto koga nema dres od zvezda
inaku so prajte vie so makedonija gorce petrov ?
А шо е проблемот сега гомна шо се јади на темава, облекло ѓупчето дрес кое што и самото не знае од кого е, најверојатно и другите околу него, се качило во комбе или во автобус на шетња, денеска го гледаш утре не го гледаш....Чекај сега , ти сериозен си или што е работава со дресов ??? Пред една недела побарав одговор на сликата кога ја имам поставено а вие си пишувате само резултати и абер немате за одговор да дадете на сликава со ѓупаков мал што е, како е, од каде е, како и со која замисла го носи дресот..... Тоа ме интересира што те прашав, не ме интересира Победа дали тепала или не не те прашав тоа , да те прашав тоа да ми одговориш. Како сте дозволиле вие ако се нарекувате ПАТРИОТСКА навивачка група
Значи банана навивачка група м?А шо е проблемот сега гомна шо се јади на темава, облекло ѓупчето дрес кое што и самото не знае од кого е, најверојатно и другите околу него, се качило во комбе или во автобус на шетња, денеска го гледаш утре не го гледаш....
hahaha poprvo ce go krenam na kloci ako nosi dres od zvezda ili partizanА шо е проблемот сега гомна шо се јади на темава, облекло ѓупчето дрес кое што и самото не знае од кого е, најверојатно и другите околу него, се качило во комбе или во автобус на шетња, денеска го гледаш утре не го гледаш....