Најлоши македонски песни

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
:pos2::pos2::pos2::pos2: lele me iznasmea, fala brat... inace gledajte go tamu i dragance na masa ke dremam :)

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Кој трошел струја за да го снима овај Ристе стварно не знам :pos2:

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
Имаше една Чоколадни девојки ама не ми текнува како се викаше групата. Мислиш само за да се смее народов направиле песна
- + бенд чоколадни и разголени
хахахаххахахха

ivana gorican

MekiChka
Член од
8 јуни 2008
Мислења
17
Поени од реакции
2
Уф ги има многуууу! Сеа последна беше онаа абракадабра јас добра вила би ти била... :):):)
Постари па сигурно некои од Андријана или од Марјан! Дефинитивно полупи и погрди песни неам слушнато!
e bas e super pesnata od tatoo-abrakadabra. i devoj4injata se super, ubavo peat a i textot e od elvir

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
e bas e super pesnata od tatoo-abrakadabra. i devoj4injata se super, ubavo peat a i textot e od elvir
Ohh, how sweet....:nesvest:

Енивеј-слушнав една идиотска песна пред извесно време од нашата мега струмичка ѕвезда, one and only(датаам)-Коста Бургов мислам дека се викаше Кралица во дискотека:icon_lol:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Уууф, ги има многу. Како прво сите песни од Коста Бургов и Roger Brothers, после тоа повеќе песни на Слаткаристика, Елвир Меќич, Адријан Гаџа, . . . и речиси сите, кој да ги набројува . :tapp:

п.с: Подобро темава да беше најдобри македонски песни, па така ќе се издвоеа само неколку. :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Ристо од Припор... треба да кажам некоја негова песна или сфаќате? :pos2:

Едит: ете Slash- не има просветлено :D

Е

експерт

Гостин
кореографија, сценографија, шминка, костимографија ТОП

Член од
3 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
devojche

1234

- + бенд чоколадни и разголени
хахахаххахахха
emichka ili kikichka
moze tebe da ne ti se svigja ama pesnata beshe hit na mesecot na sky radio i hit na nedelata na mnogu drugi radia taka da toa moze da e tvoe mislenje i ti da si komentirash za sebe ... Pozdrav:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom