Joomla

• Креатор на темата vasildb
  • Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
623
Имам еден проблем: Ко ќе инсталирам темплејт или Модул преку админ ми доаѓа овај проблем: Warning! Failed to move file Што можи да биде проблемот??
Тоа ти вика дека треба да смениш во Wordpress.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Имам еден проблем: Ко ќе инсталирам темплејт или Модул преку админ ми доаѓа овај проблем: Warning! Failed to move file Што можи да биде проблемот??
Смени permission на фолдерот кај што сакаш да копираш.

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Да не те плаќаат од Wordpress за да ги рекламираш? :)

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Во право си. Џумката е само за CMS, а Wordpress за Блог и CMS :helou:
Малечок, ако споредуваш Џумла и Вордпрес исто како да си споредил Планина и ритче :)

Џумлата е СЕ а вордпрес само блог цмс

P

Princ

Гостин
Престанете на темава да споредувате.
Coolzrock, уште еднаш спомни Wordpress на темава и ќе побарам бан за тебе.

Член од
26 мај 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Се бара Џумла професионалец

se bara joomla profesionalec koj bi napravil Joomla sajt, kako sto ke mu se zadade, dizajnot ke bide od nas. On treba samo da podesi se shto treba, kako prevod, bezbednost, nekoi plugini...
Sajtot ke bide na makedonski jazik za serijata South Park.
Ke bide hostiran na besplaten hosting, no ke se kupi platen .com, .net.. ili .mk domen.
Se sto treba da pravi e da ja hostira joomla-ta i se sto e potrebna za nea, da podesi makedonski jazik, da smeni dizajn (nie ke mu dademe) i da kreira menia, widgets i se drugo. Isto taka da odvojuva barem pola cas od denot za da ja podsredi nesto ako treba joomlata.
Zamislata na stranata e vakva: http://i42.tinypic.com/wvvp5l.jpg
Nema da mu plakame, paricnite sredstva koi ke bidat donirani za stranata ke bidat za domen ili nov hosting, nemame dovolno paricni sredstva za da plakame i joomla pro. i dizajneri i dr.
Ako ima nekoj sto saka da se prijavi, neka mi pishe privatna poraka ili tuka.
Ne mora da e south park gledach za da ja napravi stranata :)
Ako ima nekoj kandidat, sekako ke bide nagraden so neshto drugo i golema blagodarnost od celiot tim sto e realiziran za stranava.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Кој работи денес гага? Ај со среќа ваљда ќе најдеш некој

Член од
26 мај 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ne rabotat site gaga, ama mozebi ke saka nekoj da pomogne, zatoa i otvoram tema na forumov :))
I onaka go gubat vremeto na internet za chatuvanje, pravenje strani, facebook (ne site). Barem ovaka mozat da pomognat na mnogu makedonski south park fanovi :)
Pa i toj sto ke bide za joomlata zadolzen ako e south park fan uste podobro :) ke napravi dobro za negovata omilena serija :D

Член од
26 мај 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
ej zdravo

se bara joomla profesionalec koj bi napravil Joomla sajt, kako sto ke mu se zadade, dizajnot ke bide od nas. On treba samo da podesi se shto treba, kako prevod, bezbednost, nekoi plugini...
Sajtot ke bide na makedonski jazik za serijata South Park.
Ke bide hostiran na besplaten hosting, no ke se kupi platen .com, .net.. ili .mk domen.
Se sto treba da pravi e da ja hostira joomla-ta i se sto e potrebna za nea, da podesi makedonski jazik, da smeni dizajn (nie ke mu dademe) i da kreira menia, widgets i se drugo. Isto taka da odvojuva barem pola cas od denot za da ja podsredi nesto ako treba joomlata.
Zamislata na stranata e vakva: http://i42.tinypic.com/wvvp5l.jpg
Nema da mu plakame, paricnite sredstva koi ke bidat donirani za stranata ke bidat za domen ili nov hosting, nemame dovolno paricni sredstva za da plakame i joomla pro. i dizajneri i dr.
Ako ima nekoj sto saka da se prijavi, neka mi pishe privatna poraka ili tuka.
Ne mora da e south park gledach za da ja napravi stranata :)
Ako ima nekoj kandidat, sekako ke bide nagraden so neshto drugo i golema blagodarnost od celiot tim sto e realiziran za stranava.

druze ne sum epten expert za joomla ali kako sto e na slikava ne e problem da ti napraam...eve ti skype dzoc24 ...
ajde pozz

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Нит ќе му плаќате, нит ќе му дадете процент од рекламите?
А.. .типов над мене што е Џумла експерт, сега ти го регистрираше самиот, или е доволно будала?

Член од
26 мај 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Neka proverat IP, ne sum jas. A za toa, kako so pisav pogore ke dobie druga nagrada. Eve ke kazam samo nekoi drugoto iznenaduvanje neka bide
Rapidshare premium account
reklama vo footerot i headerot (bilo koja strana, bilo sto. nivni prostor)
Tutorijali koi tesko se naogaat na internet (za hack i dr.)
I drugo :)

Kajgana Shop

На врв Bottom