Луто!

• Креатор на темата Креатор на темата Apash
  • Време на започнување Време на започнување

Луто?!

• Обожавам луто!

Гласови: 203 73,0%
  • Мразам луто!

Гласови: 75 27,0%

• Вкупно гласачи
    278
Saladin напиша:
Луто,луто обожавам. Поготово печени лути црвени пиперчиња везени. Во комбинација со сирење душа дало да се јаде.:3:
Да, да :)

Или сушени везенки, потпечени на жар, ситно издробени, запржени на масло, па со лукче, оцет, магдонос и толчени оревчиња, малку вода и кратко зовриени....ееееееее.....да офкаш и прсти да лижеш :)

Apash напиша:
Абе баш ме интересира дали само јас сум фрик или пак има и други луге.

Премногу јадам љуто....од секакви чили сосови на секаква храна па феферони скоро со секој оброк па црн бибер во секоја супа....едноставно неможам без љуто..

Ме 2 ман и јас не можам ништо да јадам без луто право не ми е слатко во секое можно јадење го практикувам

I jaz jadam. Luto e zakon. I trebe da e ne malce da luti, a da gori kako ogin.
Ne mi li izlezat solzi niz oci - znaci ne e luto. Gi obojavam suvi pipercina - 1'5 sm. od Maldivskite ostrovi.

Еднаш пробав лута пиперка после цело време вода пијај ама ништо не ми помогна ми требаше пола сат да се стабилизирам.Пиперката беше оган и одтогаш повеќе не помислувам да пробам нешто луто.

еј многу ги сакам оние мали пиперчиња бабурести,тие ми се закон.Пред некој ден најдов уште едан тегла и внатре ставиле и морков, па си примил од лутото,прсти да излизеш.

море Апаш! не си сам! :P обожавам љуто и затоа си го е**в желудникот, ама то е.. пак јадам.. живеам во болка..икам..се потам..се жртвувам за луто! :pos2:

Не дека обожавам луто .. али обожавам феферончиња, лут ајвар и буковец со компирчиња и кебапчиња .. ми отвараат апетит

Секогаш кога јадам надвор од дома, јадам и буковец... Ми отвара апетит повеќе јадам и подолго време сум најаден :)

mnogu obozavam luto

Ич несакам луто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom