H
HITCH
Гостин
нетов само кај мене тиња или и кај некој друг е за никаде??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нетов само кај мене тиња или и кај некој друг е за никаде??????
јас се залетав на почеток call and surf comfort демек ке плаќам секој месец не повеќе од 1800 (500 минути нели кон фиксни мрежи) а испадна секој месец сметката 2500-3500,ми заврши договорот се префрлив на кејблтел и до ден денес не знам зошто ми беше толкава сметката.Нема појаснување.
Политика на секоја компанија е цената на старите услуги да ја задржи на исто ниво како и новите услуги, со цел, после одредено време, корисниците да прејдат од старата на новата услуга, која чини исти пари.
Сакаш Call & Surf Comfort (обичен, на бакарен кабел)? Океј, 2400 денари.
Сакаш најнова технологија, Call & Surf Optic Comfort, брз, стабилен, убав, со големи гради? За само 2500 денари.
Кој пакет ќе го одбереш?*
*хипотетичко прашање, знам дека твојот глас оди за опцијата број 2. Сечија опција е тоа.
Користев Макс АДСЛ 100 на времето.
Плаќав = ~1700 денари месечно + 450 претплата = 2150
Сега имам Call & Surf Comfort +. Го плаќам 2400 денари месечно (со вклучено се и сешто, со се претплатата).
Што добивам повеќе од во споредба со Макс АДСЛ 100:
- неограничени разговори во фиксна мрежа
- 50 гигабајти месечно повеќе трафик
- убав рутер
- бесплатни разговори кон фиксна телефонија во 20 земји
- итн.
А пази, јас и ти (под претпоставка да имаш Макс АДСЛ 100) плаќаме скоро иста цена за различни услуги. Во случајов јас подобро се грижам за моите сметки отколку ти.
Нема појаснување.
Политика на секоја компанија е цената на старите услуги да ја задржи на исто ниво како и новите услуги, со цел, после одредено време, корисниците да прејдат од старата на новата услуга, која чини исти пари.
Сакаш најнова технологија, Call & Surf Optic Comfort, брз, стабилен, убав, со големи гради? За само 2500 денари.
Сега имам Call & Surf Comfort +. Го плаќам 2400 денари месечно (со вклучено се и сешто, со се претплатата).
- убав рутер
- итн.
А пази, јас и ти (под претпоставка да имаш Макс АДСЛ 100) плаќаме скоро иста цена за различни услуги. Во случајов јас подобро се грижам за моите сметки отколку ти.
јас се залетав на почеток call and surf comfort демек ке плаќам секој месец не повеќе од 1800 (500 минути нели кон фиксни мрежи) а испадна секој месец сметката 2500-3500,ми заврши договорот се префрлив на кејблтел и до ден денес не знам зошто ми беше толкава сметката.
Како бе така, изглеа се утепувашe од разговор на фиксен?јас се залетав на почеток call and surf comfort демек ке плаќам секој месец не повеќе од 1800 (500 минути нели кон фиксни мрежи) а испадна секој месец сметката 2500-3500,ми заврши договорот се префрлив на кејблтел и до ден денес не знам зошто ми беше толкава сметката.
Не сум во тек а и не ги пролистав последниве постови, али, тие што го имаат пакетот со лимит 25 гига, сеа е накачено на 30?
Нема појаснување.
*хипотетичко прашање, знам дека твојот глас оди за опцијата број 2. Сечија опција е тоа.
- убав рутер
- итн.
не бе ни пола од тие 500 мин не зборев нзНе сум во тек а и не ги пролистав последниве постови, али, тие што го имаат пакетот со лимит 25 гига, сеа е накачено на 30?
не бе ни пола од тие 500 мин не зборев нз