Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ОООООООООООООООООООООООООООо да ги мочам од ќерамиди.Нека не не лажат доста ми е од тоа преку глава веќе!:uvo:

Ок ај, ни преостанува да се надеваме...:helou:

И сега дефинитивно нема ништо ново од Т Хоум, нема повише сообраќај, а?

Оптикава слабо им е достапна и за очекување беше дека ќе има одлагање иако рекоа дека до нова година дел од реоните во Карпош ќе добијат покривање.

Само се курчат дека воведуваат нешто ново, а ништо неможат да сработат како што треба. Од септември ќе биде спремно за широка потрошувачка низ цело Скопје. И пак ќе мора да им плаќаш за фиксен телефон претплата, зборел-незборел. Многу им е педерски тоа што го прават.

Оптикава до кај е со поставување, мене за тетово поконкретно ме интересира.

Оптикава до кај е со поставување, мене за тетово поконкретно ме интересира.

Ехееее.... тие уште Скопјево го немаат средено... ќе си почекате :)

Започнато е и во Тетово да се поставува оптика. До крајот на 2010 година 80 % од Македонија ќе биде покриена со оптика.

Започнато е и во Тетово да се поставува оптика. До крајот на 2010 година 80 % од Македонија ќе биде покриена со оптика.

А при крајот на Декември, 2012, ќе биде поставен првиот камен-темелник на градот Ново Скопје, на Марс!

Ти се молам, обично кога нешто звучи предобро за да биде вистинито...

убоо ќе беше да не префлеа сите во оптика и тие што имаме 3 макс пакети без да се мучимо да го нарачуваме пакетот

убоо ќе беше да не префлеа сите во оптика и тие што имаме 3 макс пакети без да се мучимо да го нарачуваме пакетот

Да ака како ке наплаќаат тогаш екстра 200 денари за оптиката? Ич не мислиш во нивна корист!:pos2:

Телеком се врати на старите ип адреси изгледа. Кај мене започнува 79.125.*.*

И кај другите е така?

Кај мене е 77.29.*.* во моментов
Изгледа се потрошиле кај тебе, па ти дава од старите, неквалитетните :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom