bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
како бе излезен :wtf:Излезен е.
ми рекоа ништо од тоа, догодина...
како бе излезен :wtf:Излезен е.
http://t-home.mk/mk/?z=1223како бе излезен :wtf:
ми рекоа ништо од тоа, догодина...
Јави се во техничка поддршка и прашај ги.Здраво имам интернет од t-home и надминат ми е лимитот па сега спор е интернетов, дали некако може да се доплати нешто некако да ми се врати старата брзина или ке мора да чекам да дојде новагодина за да имам повторно брз нет ???
Најчесто се ресетираат ако има проблем со инсталација, квалитет на линијата и сл. Побарај да ти ја намалат брзината малку и веројатно ќе се стабилизира.Имам еден проблем со томсон ST 780WL постојано се ресетира.Во една година како го користам 3Max ми сменија 3 рутери и сите почнуваат да ресетираат. Сакам да знам дали е до кај мене проблеми или се случва и кај други.
Кај мене е ОК.нетот кај мене само е тиња или кај сите?????
Najverojatno imas problem so strujata. Koj da go stavis ruter isto ke pravi. Speedport-ot (AVM), e uste poosetliv od Thomson-ot na strujni udari. UPS e spas.Имам еден проблем со томсон ST 780WL постојано се ресетира.Во една година како го користам 3Max ми сменија 3 рутери и сите почнуваат да ресетираат. Сакам да знам дали е до кај мене проблеми или се случва и кај други.
Kaj Thomsonot, so zadrzuvanje od 4-5 sekundi na dugmeto napred za Wi-Fi, se aktivira zracenjeto na antenata, a so zadrzuvanje od 15-20 sekundi se isklucuva. LED diodita oznacuva kakva zastita ima vo zavisnost od bojata vo koja sveti. Crvena e Disabled, portokalova WEP, a zelena WPA enkripcija.Imam thomson ruter, vcera go stegnav dugmeto od napred sto e za wireless i sega ne mi dozvoluva da vleguvam na wireless na laptop, nesto kako treba da go stegnam dugmeto za da dozvolam... pomosh????
jas koristam WPA enkripcija, a ne mi sveti zeleno, ko ke podesam na WEP enkripcija i ko ke napisam nekoj nov pass sto odgovara za WEP se konektira i laptopot i se raboti, ama bbi sakal WPA enkirpcija... :S falaNajverojatno imas problem so strujata. Koj da go stavis ruter isto ke pravi. Speedport-ot (AVM), e uste poosetliv od Thomson-ot na strujni udari. UPS e spas.
Kaj Thomsonot, so zadrzuvanje od 4-5 sekundi na dugmeto napred za Wi-Fi, se aktivira zracenjeto na antenata, a so zadrzuvanje od 15-20 sekundi se isklucuva. LED diodita oznacuva kakva zastita ima vo zavisnost od bojata vo koja sveti. Crvena e Disabled, portokalova WEP, a zelena WPA enkripcija.