На пазар3 има дечко,продава вреќи... полни,спремни за да си удираш 2500/3000 денари има... ако си ЗА,да се собереме 3-4ца,ќе ни дае поголем попуст
Ги меркав и јас вреќиве.. Ако земате веќе сме 3ца ќе дае попустДај линк да ѕирнеме, инаку може ќе се договориме ајде ако има заинтересирани. Мада мене не ми е баш хитно иако планирам да земам барем до почетоков на летово.
Грешка во чекори. Секундарна работа на креатинот е тоа што има својство да врзува вода во клетката, не примарна. Ако спортистите го користат поради фактот што врзувајки вода стануваат поголеми (не гледам како и помускулести) тогаш не им треба. За да врзеш вода можеш и сол да јаде, големи количини на ЈХ....и ред други работи.Имаш некоја грешка, Можно е да пишува L-Carnitine, а L-Creatine не постои.
Инаку околу креатинот (општо монохидрат) има функција да ги полни мускулите со вода и притоа да создава чиста мускулна маса.
Надоврзување на тоа што го кажа Данте, затоа треба да пиеш по 3-4 па и повеќе литри вода на ден.
Side effects, односно странични (лоши) ефекти од двата производа нема, но со земање на креатинот (монохидрат)
биди сигурен да не испуштиш ден со горе-наведената количина на вода, бидејќи може да те доведе до фаза на дехидрација на телото.
Пак ќе се надоврзам на тоа, дека ги полни мускулите со вода, и константно му е потребно полнењето со истата.
Пиши за каков Тестостерон суплемент станува збор.Прашање до Г-дин.Ѓороски ако прочита:Еден мој братучед сака да земе некој Тестостерон суплемент за во теретана(пред тренинг) заедно со протеини(за после тренинг),он има 20год. и сега му кажувам дека во таа возраст тестостеронот се лачи најмногу и не му е до толку потребен тој суплемент ама сепак инсистира,е сега дали на 20год. ќе има некои странични ефекти ако зима тестостерон суплемент или сепак ќе му даде некој бонус?Благодарам
би можел другар, еден од поефективните и поприродни диетални суплементи... земај го во течна форма за најдобар ефект, без стрес на бубрезите и слично, уствари забрзува метаболизам и АТП претровање на мастите во енергија ... сум имал другари многу задоовлни, секако со добар тренинг и исхрана, сам по себе, не прави ништо, како и се другоИма некој да знае дали е корисен за земање Л-Карнитинот ефекти(позитивни и негативни),знам дека ке се фатите за исхраната али добро ми е средена....Тренингот ми е 5-6 дена во неделата напоредно тежински и кардио....Едноставно би сакал да се исчистам вака за на лето и ме интересира дали може да го направам тоа со карнитинот....?
Освен што те чеша цело тело како вошки да си закачил, друго не приметив.искуства со Horse power ?некој?
не забележа нешто во сила ефект, изджливост, и поголема мускулна маса воедно?Освен што те чеша цело тело како вошки да си закачил, друго не приметив.
а ако направиш убава мускулна маса некој ке те гледа???е што е толку страшно тоа, па на никој не му е симетрично мене левиот бицепс ми е многу помал него ли десниот, па тоа е тоа, што се замараш ако направиш ти убава мускулна маса, јако тело кој ти гледа симетрија
Има, но каква е таа сила ако те чеша цело тело за време на тренинг.не забележа нешто во сила ефект, изджливост, и поголема мускулна маса воедно?
Одличен стимуланс што би го препорачал на секој, дава сила , елан и одлична пумпа. Одкако ке го испиеш очекувај добри резултати,,, алтернативно решение е Razor ... Мене лично Хорсот ми изненади пријатно и би го препорачал на сите што имаат поинтензивни тренинзи или пак проблеми со низок притисок .искуства со Horse power ?некој?
денес прв тренинг ми е со хорсот ке ви кажам после мислњеОдличен стимуланс што би го препорачал на секој, дава сила , елан и одлична пумпа. Одкако ке го испиеш очекувај добри резултати,,, алтернативно решение е Razor ... Мене лично Хорсот ми изненади пријатно и би го препорачал на сите што имаат поинтензивни тренинзи или пак проблеми со низок притисок .