- Член од
- 6 октомври 2009
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 0
Ot ako ne si razbral Edna muskulna partija odkoga e izvezbana do Slednoto vezbanje potrebni se okulu 72 casa da se oporavi celosno
Заборави на бодибилдинг ако планираш да имаш само еден оброкZa podobra definicija na muskulite ima edna dieta .. http://fitnessblackbook.com/dieting_for_fat_loss/lose-body-fat-by-eating-just-one-meal-per-day/
Celta e da se jade po eden obrok na den.No vo toj obrok da imas se sodrzano.Preku den moze proteinski napitoci da se pijat no samo eden obrok da se ima.Moze i navecer da se jade no najmalku 2 sati pred spienje..Dzirnete samo kolku luge se zadovolni na stranata.Imam probano ova najcesto vo leto se slucuva koa sme na plaza po cel den i jademe po ednaska.. pozdrav
Ne gleam site sakaat da oslabat sea pa da pomognam so nesoЗаборави на бодибилдинг ако планираш да имаш само еден оброк
Бумп!
Трчање,вежбање и тоналинNe gleam site sakaat da oslabat sea pa da pomognam so neso
Ок е сеа ваљда првиот ден дека ми беше, организамот ми се привикнувал. Во наредните неколку кондицијата/енергијата ми се зголеми видно и симнав цели 3 кила за само 3 дена после стагнацијата од 18 дена! конечно!Е што енергија сакаш ти пише 27мг кофеин....немаш НИШТО-остатокот е Булшит!!
Земи си Гуарана таблети од Е.С.И тие имаат 180мг кофеин со Extended release,значи до две таблети дневно(за вежбање-една ако не вежбаш) и немa никакви проблеми.
Уште подобро во комбинација со Ginseng+rapid energy И ете ти енергија,нејсе има и комбинација од зелен чај и женшен-ама не би ти го препорачал,пробај овие па ќе видиш.
--- надополнето ---
Трчање,вежбање и тоналин
Ја така го направив брат ми од 106 кг до 90-башка у теретана што вежба.
Јадете редовно-нема потреба да се казните себеси-тоналинот е добар и ефекѕ=тивен за слабеење.
апчиња за слабеење ...имам слушнато дека помага при намалувањето на холестеролот...шо е тоа тоналин ?
апчиња за слабеење ...имам слушнато дека помага при намалувањето на холестеролот...
.Tonalin® CLA - Reduce Body Fat
Linoleic acid is an essential fatty acid which produces prostaglandins. Prostaglandins are found in every cell and are important to maintaining health. Numerous clinical studies appear to show that CLA improves body composition by reducing fat while preserving muscle tissue. Tonalin® is the licensed brand name of conjugated linoleic acid (CLA).
CLA is an omega-6 fatty acid first discovered in the early 80’s that continues to be studied for its diverse applications in promoting good health. Tonalin® CLA is made through a proprietary process that converts the linoleic acid derived from safflower oil to conjugated linoleic acid
3кг за 3 дена??Ок е сеа ваљда првиот ден дека ми беше, организамот ми се привикнувал. Во наредните неколку кондицијата/енергијата ми се зголеми видно и симнав цели 3 кила за само 3 дена после стагнацијата од 18 дена! конечно!
4,5 за 3!!! омфг! Се мерев вечерта повоторно! апчињава се закон! најверојатно килажата што не ја симнав во стагнирање сега со убрзувањето на метаболизмот и напорните вежби што ги правам едноставно летна! фала богу!Е Да.
.
--- надополнето ---
3кг за 3 дена??
Првата недела телото исфрла највеќе вода, ако продолжиш со тоа темпо и наредната недела тогаш појачај исхрана пошто ќе ти летна целата мускулна маса4,5 за 3!!! омфг! Се мерев вечерта повоторно! апчињава се закон! најверојатно килажата што не ја симнав во стагнирање сега со убрзувањето на метаболизмот и напорните вежби што ги правам едноставно летна! фала богу!
Првата недела телото исфрла највеќе вода, ако продолжиш со тоа темпо и наредната недела тогаш појачај исхрана пошто ќе ти летна целата мускулна маса
За мене спас нема. Барем кажете како да го пијам аминото во денови кога не вежбам. Топачот пишува насабајле, а за аминото не пишува ништо?Вчера купив топач на масти Yellow burn:
и Amino 2700:
Сега имам неколку прашања:
Знам дека од топчот се пијат 1-2 апчиња 30 минути пред тренинг, а од аминото 3 апчиња пред и 3 по тренинг. Вежбам 5 дена неделно тежински тренинг и 3 дена кардио тренинг обично веднаш после тежинскиот. Кога па ги пијам суплементите, пред тежинскиот или пред кардио тренингот?
Вежбам насабајле околу 8.30. Пред тренинг јадам мусли и 1-2 банани, а по тренинг најчесто јајца(пржени или варени) и обавезно месо. Дали е штетно да ги пијам топачот и аминото на делумно празен стомак, после лесниот оброк?
И ако ги поделам тежинскиот и кардио тренингот, насабајле да вежбам тежински, попладен кардио како да ги пијам суплементите?