Против.дали сте за или против користење на стероиди и такви ствари ?:uvo:
Против.дали сте за или против користење на стероиди и такви ствари ?:uvo:
јас сум против заради последиците кои што може човек да ги има, плус нејќам да имам само надуени мускули кои по некоја година ќе се истушат и ќе изгледам катастрофалнодали сте за или против користење на стероиди и такви ствари ?:uvo:
Јас сум против причината за нивно користење и нивна злоупотреба. Инаку ова со надуени мускули, не држи вода.јас сум против заради последиците кои што може човек да ги има, плус нејќам да имам само надуени мускули кои по некоја година ќе се истушат и ќе изгледам катастрофално
Arginine+Dhea+Triblus+Whey i BCAA.Mi treba sovet po moznost od Gorovski vo vrska so suplementacija sakam nesto da iskombiniram ama imam dve solucii koja bi ja preporacal Nano Vapor+Kvaliteten Whey ili Arginine+Dhea+Triblus+Whey cekam odgovor thanks odnapred
kaj go imas procitano ova daj link da vidime?Гледам сите професионални билдери велат дека пред натпревар вежбаат 2 пати во денот - напладне и навечер. Па, ме интересире како ги комбинираат вежбите, дали 2 пати вежбаат иста мускулна група, различни вежби, дали комбинираат мускулни групи и сл.?
Не го прочитав. Го имаше на ТВ, на Канал 5 некоја репортажа од теретаната на Зафиров, Гладијатори и тој дечкото што го интервјуираа кажа дека пред натпревар вежба 2 пати во денот, пред некој ден го имаше Мирко Петровски и тој истото го кажа. Како што спомна членот погоре и Шварци вежбал 2 пати во денот, еве баш читам во флекс списанието(број 20) го пишува методот на вежбање на Шварци и за поконкретно да те информирам(иако тоа јас го побарав на темава) еве ќе напишам што пишува:kaj go imas procitano ova daj link da vidime?
Да, има случаеви каде се прават по два тренига во денот. Еден претпладне еден попладне. Но во никој случај не се вешбаат и на двата тренига една иста мускула партија. Со исклучок на стомак и понекогаш листови. Сето ова е индивидуално, но не морално задолжително. Обично се практикува тежински тренинг како еден дел и кардио како втор дел, или обратно.Гледам сите професионални билдери велат дека пред натпревар вежбаат 2 пати во денот - напладне и навечер. Па, ме интересире како ги комбинираат вежбите, дали 2 пати вежбаат иста мускулна група, различни вежби, дали комбинираат мускулни групи и сл.?
abe ja ne rekov deka ne vezbaat ali deckoto vika deka site bodybilderi taka vezbale,mene ne mi e cudno ic za tie 2 treninga na den,tuku deka site bilderi toa go pravat....Idiot drugar Pro Bodybuilderite taka vezbaat da ne se cudis Svarceneger imam citano za nego vo spisanija deka sabajleto vezba na primer gradi vecerta vezbal biceps i stomak taka da da ne te cudi