Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џабее е се имам брз метаболизам ништо не се фаќа... а што се користи од хемијава за зголемување на маса??
пред нова година не внимавав многу на исхраната по цел ден лево десно и се случуваше денови да бидам еднаш јаден,од нова година се ставив во ред со оброци со ужини со се резултат 2кила со алишта...шо благослов ќе беше шо ќе ставиш у уста ништо да не ти се фатиПа ти си благословен .. да имав јас брз метаболизам , ќе јадев по 12-13 пати на ден , а не сеа ко шо правам да пазам на исхрана со 5-6 јадења на ден ..
Сомо шибај во устата храна , не му се сеќирај , арно ти кажаат удри повеќе на протеинска исхрана
пред нова година не внимавав многу на исхраната по цел ден лево десно и се случуваше денови да бидам еднаш јаден,од нова година се ставив во ред со оброци со ужини со се резултат 2кила со алишта...шо благослов ќе беше шо ќе ставиш у уста ништо да не ти се фати
затоа се интересирам што да чиниме решение мора да се најде не ја бива ваа вака![]()
не таман работа на своја рака само ме интересираше што се користи за маса некој викаат гејнер некој да сум земел пивски квасец сега сега за сега ќе почнам со исхраната да внимавам што внесувам па ќе видиме дали има резултати....фаласега почнуваш со бб и секој искусен билдер ке ти каже дека не треба да почнуваш одма со "hemii" зависи зашто мислиш,а ако стварно сакаш на своја раказеми си слободно
Среди исхрана за почеток, 5 оброци во кои ќе има протеини и ЈХ во сооднос 1:2. За суплемементи немаш потреба за почеток пошто сеуште немаш квалитетни тренинзи кои ќе те трошат до максимум. Научиги справите, усовршија техниката на дигање па после тоа почни да размислуваш за суплементине таман работа на своја рака само ме интересираше што се користи за маса некој викаат гејнер некој да сум земел пивски квасец сега сега за сега ќе почнам со исхраната да внимавам што внесувам па ќе видиме дали има резултати....фала