Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Зошто сакаш да го смениш пасот на рутерот? И адресата е 192.168.1.254, освен ако не почнале нови модели на рутери да даваат, не ме држи за збор. Околу wireless-от, смени го начинот на енкрипција во WPA доколку е WEP, и тоа е тоа...
WPA Pesonal ми е ставен,али сакав да го сменам пасот,оти тогаш кога ми го местеа рутерот ради-реда ставивме еден,а веќе нов лимит има од денеска,па чувај боже,што знаеш.Фала за адресата :smir:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
WPA Pesonal ми е ставен,али сакав да го сменам пасот,оти тогаш кога ми го местеа рутерот ради-реда ставивме еден,а веќе нов лимит има од денеска,па чувај боже,што знаеш.Фала за адресата :smir:
кој бе нов лимит ?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Што е олку нестабилен интернетов???

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Незнам и кај мене е шит.Нешто да не праат овие?Спор е а нов лимит.БОГ ДА ЧУВА е работава.:tapp:
Изгледа затоа што ги ресетираат лимитите, рутерите и што се не.... До вечер - утре би требало да се среди.

Кај мене иде за мерак :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Изгледа затоа што ги ресетираат лимитите, рутерите и што се не.... До вечер - утре би требало да се среди.

Кај мене иде за мерак :)

Абе брат,никогаш не било вака.Секогаш до кај 00:30 ги средувале.Ова е више гомнарија,кај не даваат нови услуги,бар нека си ја вршат работава.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Леле едвај гледам видеа на јутуб. Ептен е бавен интернетов. Може ги накачуваат брзините и лимитот.:baeh:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Леле едвај гледам видеа на јутуб. Ептен е бавен интернетов. Може ги накачуваат брзините и лимитот.:baeh:

НЕ викај ура пред време,нема ништо од брзини и лимит.Имаме само празно раче.Ај ваљда ќе се опраи нетов до вечер.Се молам.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
Нови работи изгледа дури кај Нова Година.

Со MAX телевизијава сите планови му се зафркнаа и сега се во шок. Ќе пробаат да ја опраат работава со 4 месеци гратис, па дури да смислат нова стратегија, најверојтно новини некаде во Декември/Јануари.

Kajgana Shop

На врв Bottom