Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.960
Поени од реакции
5.820
Novogodisnata sanka pristigna od Laponija megutoa prazna e.Dedo mraz i podarocite nikade gi nema.:raz:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Киднапирани од страна на Т- хом пакет за кучи за ѕиркање тв.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Тапа е нетов.Околу 16 и 17 часот паѓа и ни интернет имам ни телевизија.И кај вас ли вака знае да падне,да знам што да правам,ако не да им ѕвонам на тие инвалидите.Пред да ставам и телевизија нетот беше коска,ни да падне ни ништо,сега почна на живци да ми иде.
+ uTorrent не ми работи како што треба.Со лимитирана конекција ми оди.И ми пишува дека нешто до firewall-от на рутерот било.Од 300kb/s не отиде погоре.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Тапа е нетов.Околу 16 и 17 часот паѓа и ни интернет имам ни телевизија.И кај вас ли вака знае да падне,да знам што да правам,ако не да им ѕвонам на тие инвалидите.Пред да ставам и телевизија нетот беше коска,ни да падне ни ништо,сега почна на живци да ми иде.
+ uTorrent не ми работи како што треба.Со лимитирана конекција ми оди.И ми пишува дека нешто до firewall-от на рутерот било.Од 300kb/s не отиде погоре.

Не паѓа,се оправи кај мене.Вчера беше кризата.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Можеби,ќе видам утре.Али оти така ми прави uTorrent...некој??

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
A директен Download, со колку ти оди?
Еве само што проверив 300-350 kb/s.Незнам што е работаа.Да не ми ја немаат качено брзината?!

ЕДИТ:Еве сега ставив 3 работи директно да се спуштаат и сите си одат со 250 kb/s

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве само што проверив 300-350 kb/s.Незнам што е работаа.Да не ми ја немаат качено брзината?!

ЕДИТ:Еве сега ставив 3 работи директно да се спуштаат и сите си одат со 250 kb/s
Ај оди на www.speedtest.net и стави слика тука од брзината.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Знам,знам бев ја проверив јас и пред тоа.Затоа и напишав тука.Еве

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
има некој друг вечерва проблем со нетов или кај мене само не чини
ми паѓа на неколку минути
факинг т-хом

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Вака сега,,имам Маx TV веке подого време и кога го склучив договорот за комплет телевизија,нет и телефон интернетот ми е лимитиран на 25 гига ( а брзината си е топ).Прашањето ми е дали можам да останам на истиот пакет само наместо 25 гига да имам неограничен нет?

Одговор? :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Вака сега,,имам Маx TV веке подого време и кога го склучив договорот за комплет телевизија,нет и телефон интернетот ми е лимитиран на 25 гига ( а брзината си е топ).Прашањето ми е дали можам да останам на истиот пакет само наместо 25 гига да имам неограничен нет?

Одговор? :smir:
Не, само можеш да мигрираш кон друг пакет, во случајов тој со 150 гига. Разликата е околу 500 денари.

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
136
може да мигрираш на неограничен пакет од 150ГБ.
Е баш ме интересира каков е тој неограничен пакет од 150 гига? Штом се 150 гига значи е ограничен нели..... Или погрешно ги сфаќам работите!

Kajgana Shop

На врв Bottom