Фан клуб: Сан Антонио Спарс

• Креатор на темата Креатор на темата ANTON
  • Време на започнување Време на започнување
Prvata utakmica sezonava ja izgubivme na domasen terern od Feniks so rezultat 98-103
Parker izigra dobro,Dankan igrase jako ama na kraj sutna na 6-7 sek do kraj trojka koga bese 3 razlika i ako moze da se kaze e tragicar na mecot:nesum:

Изгубивме од Портланд..100-99..Ова е веќе втор пораз..
Колку само значи Џинобили за екипата..
Финли можеше да ја реши ама...
Данкан пак дабл-бабл..27 поени 10 скока..Паркер нешто слично но пораз си е пораз..

lele i od portland poraz tapa sezonava osekam:nesum:

И уште еден пораз најлош старт на сезоната после 35-40 години..Овој пат од Далас..(81-98)...Новицки не растури..30 поени

izgleda niso sezonava:nesum:
valjda ke bide podobro

Тепавме дома со Њу Јорк 92-80!
Добро е што победивме ама слабо оваа година ќе биде ни се повреди и Паркер и Џинобили од претходно.:toe:

Ајде фанови на Сан Антонио каде сте? Почнува плеј-оф па време е да се разбудиме:wink:. Инаку и покрај тоа што го изгубивме Ману за оваа сезона мислим дека имаме шанси да станеме шампиони. Не за друго непарна е годината. Инаку што мислите од која позиција на Западот ќе стартуваме? Имаме шанси за втората, но не смееме да дозволиме кикс до крајот а треба да чекаме Денвер да загуби.

Денес победа против Милвоки Бакс.

Досега скор од 6 победи и исто толку порази.

најслаб старт до сега откако заиграл Данкан во С.Антонио

Да, да ама релативно нов е тимот и дур да се уигра комплетно им треба малку време. Досега Џеферсон им е играчот со највеке минути на терен.

Нова победа имаат и сега 7- 6 им е скор.

Од ѕвездите во тимот само Џеферсон мислам дека ги има одиграно сите натпревари, мислам дека тука треба да се бара причината за слабиот стар. Имаше 2-3 натревари кога не играа Данкан, Паркер и Џинобили. Сега се вратија Данкан и Паркер, а Џинобили го нема во тимот и не знам колку ќе биде долго отсуството. Целосно сум разочаран од стартниот ценатар МекДајс, додуша има 35-36 години но сепак мора повеќе. Инаку од новаците имресионирн сум од Хил кој би можел да биде новиот лидер во тимот после 2-3 години, а не заостанува ни Блер. Вечерва играме на гости во Хјустон и ќе биде многу тешко, се надевам на победа.

Сезонава имам гледано 2 натпревари од Сан Антонио и навистина Хил игра одлично. Данкан е константно добар исто како и Паркер. Од другите очекувам да напредуваат. Бонер знае да блесне понекогаш но тоа не е доволно:). Сепак лошо е тоа што кога фали некој од триото Ману, Тони, Тим, тогаш екипата игра далеку послабо. А последниве два години Ману повеќе време беше надвор отколку на теренот.

Сезонава имам гледано 2 натпревари од Сан Антонио и навистина Хил игра одлично. Данкан е константно добар исто како и Паркер. Од другите очекувам да напредуваат. Бонер знае да блесне понекогаш но тоа не е доволно:). Сепак лошо е тоа што кога фали некој од триото Ману, Тони, Тим, тогаш екипата игра далеку послабо. А последниве два години Ману повеќе време беше надвор отколку на теренот.

е јбг

Победа и против Хјустон. Данкан повторно најдобар поединец. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom