Фан клуб: Сан Антонио Спарс

• Креатор на темата ANTON
  • Време на започнување

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Prvata utakmica sezonava ja izgubivme na domasen terern od Feniks so rezultat 98-103
Parker izigra dobro,Dankan igrase jako ama na kraj sutna na 6-7 sek do kraj trojka koga bese 3 razlika i ako moze da se kaze e tragicar na mecot:nesum:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Изгубивме од Портланд..100-99..Ова е веќе втор пораз..
Колку само значи Џинобили за екипата..
Финли можеше да ја реши ама...
Данкан пак дабл-бабл..27 поени 10 скока..Паркер нешто слично но пораз си е пораз..

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
lele i od portland poraz tapa sezonava osekam:nesum:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
И уште еден пораз најлош старт на сезоната после 35-40 години..Овој пат од Далас..(81-98)...Новицки не растури..30 поени

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
izgleda niso sezonava:nesum:
valjda ke bide podobro

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тепавме дома со Њу Јорк 92-80!
Добро е што победивме ама слабо оваа година ќе биде ни се повреди и Паркер и Џинобили од претходно.:toe:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Ајде фанови на Сан Антонио каде сте? Почнува плеј-оф па време е да се разбудиме:wink:. Инаку и покрај тоа што го изгубивме Ману за оваа сезона мислим дека имаме шанси да станеме шампиони. Не за друго непарна е годината. Инаку што мислите од која позиција на Западот ќе стартуваме? Имаме шанси за втората, но не смееме да дозволиме кикс до крајот а треба да чекаме Денвер да загуби.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Денес победа против Милвоки Бакс.

Досега скор од 6 победи и исто толку порази.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
најслаб старт до сега откако заиграл Данкан во С.Антонио
Да, да ама релативно нов е тимот и дур да се уигра комплетно им треба малку време. Досега Џеферсон им е играчот со највеке минути на терен.

Нова победа имаат и сега 7- 6 им е скор.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Од ѕвездите во тимот само Џеферсон мислам дека ги има одиграно сите натпревари, мислам дека тука треба да се бара причината за слабиот стар. Имаше 2-3 натревари кога не играа Данкан, Паркер и Џинобили. Сега се вратија Данкан и Паркер, а Џинобили го нема во тимот и не знам колку ќе биде долго отсуството. Целосно сум разочаран од стартниот ценатар МекДајс, додуша има 35-36 години но сепак мора повеќе. Инаку од новаците имресионирн сум од Хил кој би можел да биде новиот лидер во тимот после 2-3 години, а не заостанува ни Блер. Вечерва играме на гости во Хјустон и ќе биде многу тешко, се надевам на победа.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Сезонава имам гледано 2 натпревари од Сан Антонио и навистина Хил игра одлично. Данкан е константно добар исто како и Паркер. Од другите очекувам да напредуваат. Бонер знае да блесне понекогаш но тоа не е доволно:). Сепак лошо е тоа што кога фали некој од триото Ману, Тони, Тим, тогаш екипата игра далеку послабо. А последниве два години Ману повеќе време беше надвор отколку на теренот.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Сезонава имам гледано 2 натпревари од Сан Антонио и навистина Хил игра одлично. Данкан е константно добар исто како и Паркер. Од другите очекувам да напредуваат. Бонер знае да блесне понекогаш но тоа не е доволно:). Сепак лошо е тоа што кога фали некој од триото Ману, Тони, Тим, тогаш екипата игра далеку послабо. А последниве два години Ману повеќе време беше надвор отколку на теренот.

е јбг

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Победа и против Хјустон. Данкан повторно најдобар поединец. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom