Провери ги каблите ги немаш правилно поврзано.имам адсл нет и ми пања кога ми звони тел что може да биде
Да не имаш друг телефон поврзано (пред сплитерот) ?имам адсл нет и ми пања кога ми звони тел что може да биде
истиот проблем и јас го имам,немам поврзано друг телефон пред сплитеротДа не имаш друг телефон поврзано (пред сплитерот) ?
Ако немаш друг телефон поврзано, тогаш пробај со друг сплитер.истиот проблем и јас го имам,немам поврзано друг телефон пред сплитерот
имам пробано и со друг сплитер џабеАко немаш друг телефон поврзано, тогаш пробај со друг сплитер.
Отприлика, можеш да ми кажеш колкава е должината на кабелот што доаѓа од бандерата па се до сплитерот ?имам пробано и со друг сплитер џабе
20-на метри,овој проблем го немав претходноОтприлика, можеш да ми кажеш колкава е должината на кабелот што доаѓа од бандерата па се до сплитерот ?
Јас знам дека доколку должината на тој кабел е над 10 метри, тогаш се јавуват проблеми како често "паѓање" на интернетот при ѕвонење на телефонот... Најдобро би било да се јавиш на 0800 12345 па тие да преземат соодветни мерки.20-на метри,овој проблем го немав претходно
Кај мене facebook i youtube не отвара...Нешто проблеми во моментов со отварање на сајтови да не имате сите?