Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај направи Disable па Еnable на мрежната картичка или рестартирај го МодемотПред некое време ми се поквари компјутерот и адаптерот за интернет. Беше мајстор ми го направи компјутерот и ми рече да си купам нов адаптер. Јас прво позајмив од другар ми. Ми работеше добро но потоа ми се појави едно прозорче во кое пишуваше :
Local Area Connection
A network cable is unplugged
Ми се појави само еднаш, а јас си купив нов адаптер. Првите неколку дена немав никаков проблем со интернетот ама сега секој ден ми се јавува прозорчето (ми се гаси сијаличката Ethernet и ADSL)и неможам цел час да се конектирам. Имам интернет половина час цел час немам. Ако знаете што треба да направам (купам) за да го решам проблемот помогнете ми Ве молам![]()
Во таа ситуација, тоа значи дека ти се губи сигналот на кабелот или не ти е приклучен. Но може да ти се јави поради софтверски причини...
На XP си? Ај пробај да направиш disable и повторно да вклучиш. Оди во Control Panel па Network Connections -Local Area Network десен клик Disable и потоа Enable.
Исто извади го од струја рутерот почекај неколку минути па повторно врати го...
Друга ситуација види дали е добро споен кабелот, или доколку имаш друг лан кабел rj 45 да пробаш со него...
Пробај направи Disable па Еnable на мрежната картичка или рестартирај го Модемотинаку и мене ми се деси истото со адаптерот арно ама наместо од 9 волти сега му ставив од 12 и супер функционира не ми се случило ништо вакводосега ниту пак да ми падне нетот додека го користам
![]()
Може и до рутерот да е, јави се да ти го сменат.
Brainfarts од t-home, уживај док можеш![]()
Да не знај некој шо е работата лимитот поминат е ,а брзината уште не е падната.
wtf??????![]()
Да не знај некој шо е работата лимитот поминат е ,а брзината уште не е падната.
Не е страшно:pos2:можев и 200 да направам,ама ми е да не треба да ги платам.wtf??????
имаш направено 100 гб ??
Го поминав лимитот од 25 гига ,,,сега учи ме мајко карај ме....