South Park

P

PewDiePie

Гостин
Незнам што толку сте се потресле,мене секоја епизода на С.П. ми е јака :toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Незнам што толку сте се потресле,мене секоја епизода на С.П. ми е јака :toe:
И мене скоро секоја епизода ми е добра со исклучок на првата оваа сезона
ако С.П не ме насмее нема никој друг:salut:

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Последнава епизода ме разочара како и целава сезона освен 1-2 епизоди.Не дека се ужас епизодиве ама знаеле да напраат многу боље.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Последнава епизода ме разочара како и целава сезона освен 1-2 епизоди.Не дека се ужас епизодиве ама знаеле да напраат многу боље.
Како бе не се ужас бе... 1, 3 и 7 се МИЗЕРИЈА!!! Сигурно дека знаеле да направат боље, ама не направиле. Тоа е.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Незнам дали дека бев поспан или дека на моменти беше досадна едвај ја изгледав да не заспијам епизодава...
еврејски фори,фори со цртичине од луни тунс и со крпана...
некако лошо вклопено

И Кени засега никаде го немаше во епизодиве, дали ке да е домене што не го приметувам или нешто друго.....

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Стварно, Кени го заборавија дека постои годинава, а тој ми е мене омилен од децата :(

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас како огромен фан.... сите ми се јаки... вистина ова со крпата некако ми беше досадна... ама мислам дека целта му беше да ги повратат сите ликови од сите 14 сезони во 200 и 201 ги видовме скоро сите па остана уште крпата... и Chef кој нема никогаш да го видеме повеќе за жал

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Супер шоу си е Саут Парк ама да малку се измени со текот на годините но сеуште ме тера да се смеам и да го гледам

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Јас како огромен фан.... сите ми се јаки... вистина ова со крпата некако ми беше досадна... ама мислам дека целта му беше да ги повратат сите ликови од сите 14 сезони во 200 и 201 ги видовме скоро сите па остана уште крпата... и Chef кој нема никогаш да го видеме повеќе за жал
:tv:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
И нови епизоди дури во август, а? :(

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
И нови епизоди дури во август, а? :(
yeeep :( :(

Ништо не можеме ново да очекуваме периодов. Освен некој нов проект филм на МиТ... Може некој пост во Production blog на страната ама не веруам

Сега ќе се преминуе на симпсонс да ги изглеам и готоо сите анимирани серии ми се изглеани :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Ја па не глеам Симпсонови... Ги глеав порано, али откако почнав со Саут Парк сеа Симпсонови ми изгледаат многу дебилни xD

P

PewDiePie

Гостин
Ај за Симсонс линк кај што може да се гледаат сите епизоди оставете.

П

Паган-др

Гостин
Која сезона е епизодата кога овие сите децава у огледало ќе го повикуваат Биги и сатана кога праи Super sweet 16 halloween party?

Kajgana Shop

На врв Bottom